Başkanlar Körfez’de STK’larla Buluştu

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez’de düzenlenen kahvaltı programında muhtarlar ve sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya geldi

Başkanlar Körfez’de STK’larla Buluştu

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez’de düzenlenen kahvaltı programında muhtarlar ve sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya geldi

08 Ağustos 2014 Cuma 17:08
Başkanlar Körfez’de STK’larla Buluştu
 Körfez Belediyesi Tütünçiftlik Sahil Tesislerinde düzenlenen programa AK Parti Körfez İlçe Başkan vekili Şaban Aydın, Körfez Ticaret Odası Başkanı Mustafa Efe, Körfez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Kadir Alçık, Ak Parti Körfez ilçe yöneticileri, dernek yöneticileri, belediye meclis üyeleri, belediye başkan yardımcıları, sivil toplum kuruluşları yöneticileri, köy ve mahalle muhtarları da katıldı. Yoğun katılımın olduğu gözlenen toplantıda açılış konuşmasını gerçekleştiren Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, dün yaşanan felaketle ilgili tüm Körfezlilere geçmiş olsun dileklerini iletirken can kaybının olmamasının sevindirici olduğunu kaydetti. 
Başkan Baran: “İnsanların hayırlısı insana hizmet edendir”
Başkan Baran, sivil toplum kuruluşlarının ve muhtarların demokrasinin gelişmesi için önemli bir unsur olduğunu ifade ederken “İnsanların hayırlısı insanlara hizmet edendir. Bu anlamda sizlere ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımıza yürekten teşekkür ediyorum. Sivil Toplum Kuruluşları toplumun kılcal damarlarıdır. Muhtarlarımız da S.T.K’lar gibi yaşadıkları mahallenin ve bölgenin taleplerini, kendi hizmet anlayışını aktarabilme konusunda birinci derecede öncelikli yerlerdir. Biz de ilçemizdeki s.t.klarla ve muhtarlarla sürekli istişare halindeyiz.”dedi.
Baran, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Körfez’e güveniyor
Başkan Baran cumhurbaşkanlığı seçimlerine de değinirken Körfez’in 10 Ağustos Pazar günü Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan’ı tercih edeceğini söyledi. Başkan Baran, “Bu çok önemli bir seçimdir. Türkiye'de ilk defa cumhurun başkanını seçecek. Türkiye'de Halk doğrudan kendi liderini seçecek. 10 Ağustos 2014 işte bu tarih ülkemizin dönüm noktasıdır.Pazar günü yapılacak seçimde Körfez Türkiye ortalamasının üzerinde bir oyla Sayın Başbakanımızı cumhurbaşkanlığı koltuğuna oturmasına destek verecektir. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan halkın gönlünde yer edinmiş, başbakanlık yaptığı süreçte hem ülkemizi hemde uluslararası alanlarda başarı çıtasını yükseltmiş en güçlü liderdir. Biz bu anlamda Başbakanımızın arkasındayız, çıktığı bu yolda yanındayız.” dedi.
Başkan Karaosmanoğlu,: “10 Ağustos’ta değişim hamlesini birlikte gerçekleştireceğiz”
Başkan Baran’ın ardından selamlama konuşması yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ise, “10 Ağustos’a çok az bir zaman kaldı. Milletimiz ilk defa oylarıyla başkanını seçecek. Türkiye’mizde Ak parti iktidarında önemli adımlar atıldı, büyük hizmetlere imza atıldı. Ülkemizde ve ilimizde de bu gelişim devam ediyor. 10 Ağustos’ta yeni bir sıçrama hamlesini yeni bir değişim hamlesini birlikte gerçekleştireceğiz. Daha aydınlık ve daha huzurlu bir Türkiye için hep birlikte Başbakanımıza sahip çıkacağız. Bölgesel güç olma noktasında daha etkin olabilme adına İslam ülkelerinin gür sesi, zalimlerin korkulu rüyası, kimsesizlerin kimsesi Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan’a destek vermeliyiz. Bu seçim Türkiye’de demokrasinin güçlendiğini gösteren, bir adım daha öne koştuğunu 
gösteren bir seçim olacaktır. 2023 yılında Türkiye’nin daha huzurlu ve güçlü olmasını isteyen herkes bu seçimlerde Türkiye’nin yıllardır özlemini çektiği istikrarı getiren Başbakanımızı seçecektir. Sorunlarımızı çözen ve bundan sonrada çözebilecek olanı tercih edecektir.” diyerek sözlerini tamamladı.
Son Güncelleme: 10.08.2014 13:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38