banner28

Bayramda Kesintisiz Hizmet

Körfez Belediyesi, Kurban Bayramı süresince hizmetlerin aksamadan devam etmesi için tüm tedbirlerini aldı.

Bayramda Kesintisiz Hizmet

Körfez Belediyesi, Kurban Bayramı süresince hizmetlerin aksamadan devam etmesi için tüm tedbirlerini aldı.

20 Eylül 2015 Pazar 14:26
 Bayramda Kesintisiz Hizmet
 Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, vatandaşların bayramı rahat ve huzurlu geçirmesi için tüm ekiplerin seferber olduğunu söyledi.
Hazırlıklar Tamam
Körfez Belediyesi, Kurban Bayramı’nda hizmetlerin aralıksız devam etmesi için nöbetçi ekiplerle hizmet verecek. Özellikle bayram öncesinde vatandaşların daha rahat alışveriş yapabilmesi için Körfez Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, çalışmalarını ve denetimlerini sıklaştırdı. Temizlik işlerinin aksamaması için Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin görevlerinin başında olacağı belirtildi. 
Arife gününden itibaren ziyaretçi akınına uğrayan Körfez asri mezarlığında, araç park alanları düzenlendi, çeşmelerin bakım ve onarımı yapıldı, mezar aralarındaki yabancı otlar temizlendi ve vatandaşların mezar başlarına su taşımaları için su bidonları hazırlandı.
Ekiplerimiz Görevlerinin Başında
Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran “Hemşehrilerimizin huzurlu bir bayram geçirmesi için ekiplerimiz şu anda 7/24 görevlerinin başında. Bayramda da aynı şekilde devam edecek. Zabıta, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz hem rutin çalışmalarını yapacak, hem de vatandaşlarımızdan gelen isteklere anında cevap verecek. Hizmetlerimiz her zaman olduğu gibi arefe günü ve bayram boyunca kesintisiz devam edecek. Tüm hemşehrilerime hayırlı, huzurlu bayramlar diliyorum” dedi.

Son Güncelleme: 22.09.2015 00:11
Anahtar Kelimeler:
Bayramda Kesintisiz Hizmet
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38