banner28
banner23
banner36

Bizim için önemli olan gönüllere dokunmak

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, sosyal belediyeciliğe verdikleri öneme değindi. Başkan Baran, “Bizim için önemli olan gönüllere dokunmak” dedi

Bizim için önemli olan gönüllere dokunmak

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, sosyal belediyeciliğe verdikleri öneme değindi. Başkan Baran, “Bizim için önemli olan gönüllere dokunmak” dedi

18 Eylül 2018 Salı 12:38
Bizim için önemli olan  gönüllere dokunmak

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Mimar Sinan Mahallesi’nde Mehmet Akif Ersoy Camii’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Cami bahçesinde vatandaşlarla sohbet eden Başkan İsmail Baran, “Belediye olarak yol, kaldırım, alt yapı gibi işlerin yanında asıl görevimiz olan çalışmalar dışında; sosyal sorumluluk projeleri ile insana yatırım dediğimiz, gönül belediyeciliği dediğimiz konulara özel önem veriyoruz” ifadelerini kullandı.

HEYECAN VERİYOR

Özellikle sosyal belediyecilik konusunda önemli çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirten ve gelen tepkilerin de kendilerini daha fazla motive ettiğini belirten Başkan İsmail Baran, “Gelen tepkiler bizleri şarj ediyor ve yeni projeler için heyecanlandırıyor. Engelli şarj istasyonlarımız hemen bu alanda bir tane var. Sayılarını daha da arttırabiliriz. Talep ve önerilere açık bir belediyeyiz” ifadelerini kullandı.

BİZLERİ MOTİVE EDİYOR

Dünyaya gelen bebekler için ‘hoş geldin bebek’ projesini uyguladıklarını, evleri ziyaret ederek hediyeler takdim ettiklerini belirten Başkan Baran, “Gençlerimizi ve yaşlılarımızı da unutmadık tabiî ki. Askere giderken de yanlarında olduğumuzu hissettiriyoruz. Körfezlilerin acı ve tatlı günlerinde yanlarındayız” ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 21.09.2018 12:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38