banner28
banner23
banner36

Bu Gurur Körfez’in

Sporun her branşına destek veren bir Belediye Başkanı olan İsmail Baran, verilen desteklerin meyvelerini bir bir almaya devam ediyor.

Bu Gurur Körfez’in

Sporun her branşına destek veren bir Belediye Başkanı olan İsmail Baran, verilen desteklerin meyvelerini bir bir almaya devam ediyor.

07 Temmuz 2015 Salı 10:51
 Bu Gurur Körfez’in

Turnuvaya Damga Vurdu

Avrupa Tekvando Birliği (ETU) tarafından organize edien ve Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da düzenlenen Avrupa Tekvando Pumse Şampiyonası'nda yaklaşık 30 ülkeden 440 civarında sporcu mücadele etti. Şampiyonaya 46 sporcuyla katılan Türkiye, son gün yapılan müsabakalarda 3'ü altın, 6'sı gümüş ve 5'i bronz olmak üzere 14 madalya kazandı. Ülkemizi ve Körfez’i en iyi şekilde temsil ederek Körfezlilerin göğüslerini kabartan Aşkın Kahveci 65 yaş üstü erkekler kategorisinde 2. Olarak büyük bir başarıya imza attı.

Yaşadığı Heyecanı Başkan Baran İle Paylaştı

Bu kapsamda alınan bu büyük zaferle birlikte büyük bir heyecan ve sevinç yaşadığını belirten milli sporcu Aşkın Kahveci soluğu Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ı ziyaret ederek aldı. Belediye Başkanı İsmail Baran, milli sporcuyu kapıda karşılayarak hoş geldin dedi. Elinde aldığı başarı madalyaları ve kupalarıyla Belediye Başkanı İsmail Baran’ı ziyarete eden Aşkın Kahveci, Sırbistan'da defalarca İstiklal Marşı'nı söyletmesinden duyduğu mutluluğu Başkan Baran’a aktardı.

Desteğimizi Sürdüreceğiz

Aşkın Kahveci’nin gerçekleştirdiği ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Belediye Başkanı İsmail Baran, “Belgrad'da bayrağımızı en zirveye diken ve İstiklal Marşımızı çaldıran başarılı sporcumuz Aşkın Kahveci hocamızı tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum” dedi. Başkan Baran, “Bizim amacımız Aşkın hocamız gibi ülkemizi en iyi şekilde temsil edecek sporcuları Körfez’den çıkarmak. Bu çerçevede spora ve sporcuya verdiğimiz destekleri attırarak devam ettireceğiz. Körfezimizin adının başarılarla anılması benim içinde gurur verici. Bu onuru gururu hep birlikte çalışarak devam ettireceğiz. Bunlar güzel şeyler, Aşkın hocamızı kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” İfadelerini kullandı. Gerçekleşen ziyarette Başkan Baran’a bir sürpriz yapan Aşkın Kahveci Belgrat hatırası olarak Başkan Baran’a hediye verdi. Hediyeyi çok beğenen ve teşekkür eden Başkan Baran, Aşkın Kahveci’nin bu jestine karşılıksız kalmayarak aynı şekilde göstermiş olduğu başarıdan dolayı Aşkın Kahveci’nin hediyesini bizzat takdim etti. Ziyaret daha sonra çekilen hatıra resimlerinin ardından son buldu.

Son Güncelleme: 08.07.2015 13:16
Anahtar Kelimeler:
Bu Gurur Körfez’in
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38