banner28
banner23
banner36

Bu kadar yatırımı hayata geçiren sayılı ilçelerdeniz

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Türkiye genelinde nüfusa orantılı olarak bakıldığında bu kadar yatırımı hayata geçiren sayılı belediyelerden biri olduklarını belirtti

Bu kadar yatırımı hayata geçiren sayılı ilçelerdeniz

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Türkiye genelinde nüfusa orantılı olarak bakıldığında bu kadar yatırımı hayata geçiren sayılı belediyelerden biri olduklarını belirtti

16 Kasım 2018 Cuma 17:48
Bu kadar yatırımı hayata  geçiren sayılı ilçelerdeniz

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Fatih Mahallesi’nde mahalle teşkilatı üyeleriyle bir araya geldi. Belediye Başkan Yardımcısı Levent Yılmaz, AK Parti İlçe yöneticileri ve belediye meclis üyelerinin de katıldığı toplantıda; Başkan İsmail Baran Körfez’de yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aktardı. Türkiye gündemiyle ilgili de konuşan Başkan İsmail Baran, daha sonra kendisine yöneltilen sorulara tek tek cevap verdi.

BAŞARININ SIRRI EKİP İŞİ

“Yılda 245 milyon lira bütçe gerçekleştiriyoruz” diyen Başkan İsmail Baran, “Nüfusa göre bakıldığında en fazla bütçeyi gerçekleştiren belediye konumundayız. 4,5 yılda 450 milyon liraya yakın yatırım gerçekleştirdik. Bu kadar yatırımı hayata geçiren sayılı ilçe belediyeleri arasındayız. Bunda sadece bizim değil, ekibimizin, meclis üyelerimizin ve teşkilatlarımızın da emeği büyük” dedi.

SORULARI CEVAPLADI

55 ay içerisinde bütün bu yatırımları gerçekleştirirken liman ve sanayi kenti olan Körfez’i eğitim, tarih ve spor kenti yapma adına projeler de gerçekleştirdiklerini belirten Başkan İsmail Baran, “Hereke Kalemiz bitmek üzere. Spor akademilerimizde 5 bine yakın öğrencimiz 15 branşta eğitim görüyor. İkinci üniversiteyi Hereke’ye yapacağız. İlimtepe’ye de bir vakıf üniversitesi gelecek” ifadelerini kullandı. Başkan Baran daha sonra tek tek kendisine yöneltilen soruları cevapladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38