Caner Göçmez "Herkes Mutlu, Körfez Güçlü olacak

Körfez Belediye Başkan aday adayı Caner göçmez ile aday adaylığı ve yerel seçim sürecini konuştuk.

Caner Göçmez "Herkes Mutlu, Körfez Güçlü olacak

Körfez Belediye Başkan aday adayı Caner göçmez ile aday adaylığı ve yerel seçim sürecini konuştuk.

23 Kasım 2018 Cuma 10:04
Caner Göçmez "Herkes  Mutlu, Körfez Güçlü olacak

Caner Göçmez "Herkes  Mutlu, Körfez Güçlü olacak

Körfez'de nitelikli ve nicelikli bir aday profili çizen Göçmez, hedefleri ve hayallerini anlattı.

Körfez'de yıllardır sosyal sorumluluk alarak ilçeye önemli hizmetler veren ve halkın çok sevdiği ve saydığı bir isim olan Caner Göçmez "Herkes  Mutlu, Körfez Güçlü" olacak dedi.

Sizi kısaca tanıyabilir miyiz?

1972 Gölcük doğumluyum ilk ve ortaokulu Gölcük'te okudum. Daha sonra 1 yıl Almanya'da eğitimi tamamladıktan sonra Marmara Üniversitesi Eczacılık fakültesini dereceyle tamamladım. 1997 senesinde de Körfez Eczanesini devralarak ilçeme katkı sağlamaya çalıştım. Evliyim Alman lisesinde okuyan başarılı bir kız babasıyım. Eşim Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesinde Doç. Dr. olarak görev yapıyor

Aday adaylık fikriniz nasıl gelişti? Bu süreci bize açıklar mısınız?

Ramazan ve Kurban Bayramı arasında beni tanıyan ve tanımayan sosyal medyadan ve çevremden insanlar beni ziyarete geldiler. Aday olmam için benimle çok ciddi fikir alış verişi yaptılar. Benim siyasette olmam gerektiğini yaptığım ve yapacağım çalışmaların daha fazlasını yapabilmem için siyaset yapmaya davet ettiler. Yaptığım istişareler beni böyle bir karara yöneltti. Tabi ki de her siyasi görüşten insanlarla bu istişarelerimi gerçekleştirdim. Projelerimin olduğunu bilen, yıllardır bu ilçede yaptıklarımızı ve yapmak istediklerimizi bilen arkadaşlarımız, dostlarımı ve sevenlerimi bu konuda çok ısrar ettiler.

Çok ciddi anlamda artılarıyla eksileriyle bu konuyu düşündüm. Temiz insanların siyasette yer alması gerektiğini düşünerek bu kararı verdim. Son olarak şehit aileleriyle bir araya gelerek istişaremi yaptıktan sonra kesin olarak aday adayı olmaya karar verdim. Aslında benim düşüncemde şu an için böyle bir plan yoktu. Daha ileri dönemlerde düşünüyordum ancak çevremizin ve milletimizin istekleri doğrultusunda bu kararı öne almak durumunda kaldık umarım hayırlı olur.

Adaylığınızı açıkladığınız süreçten bu yana ne gibi tepkiler aldınız?

Farklı siyasi görüşlerden de insanlar olmak üzere çok olumlu tepkiler aldım. İlçeye katkı sunacak çalışmaları yapabileceğime inandığı için arkadaşlarımız oldukça olumlu yaklaşıyor. Çünkü adaletli ve hakkaniyetli bir insan olduğumuzu Körfez çok iyi bildiği için olumsuz bir tepki bugüne kadar almadık.

Körfez Belediye başkanı olduğunuz taktirde Körfez'i nereye taşıyacaksınız? Hayalinizdeki Körfez'i anlatır mısınız?

"En iyi İlaç sevgidir" diye bir sloganımız var bizim. Hayalimdeki Körfez'in insanları çok mutlu, çok temiz, çok huzurlu ve çok eğitimli insanlar olmasını hayal ediyorum. Bu dört ana ayak üzerinde çalışmalar yaparak  Mutlu bir Körfez hayal ediyoruz. Bu noktada Körfez'i yıldız ilçe yapacağız. İnsanların transit geçtiği değil, uğrayıp mutluluk kazandığı bir ilçe olacak. Bunu halkımızla gerçekleştireceğiz.

Bu ülkenin kurtuluşu halkın her bir ferdinin sorumluluk almasıyla olacaktır.

Belediye Başkanı olduğunuz taktir de ekonomik ve ticari yönden Körfez'de ne gibi hizmetler yapacaksınız?

Biz üretken bir belediyecilik yapacağız. Bir takım oluşturacağız bu beyin takımını sürekli bu konularda fikir ve proje üreterek bu ilçeye ticari ve ekonomik anlamda nasıl kazanımlar sağlayabiliriz görevleri sadece bu olacak. Fikir festivalleri düzenleyeceğiz. Fikrin hakim olduğu bir ilçe olacak Körfez. Girişimci ve iş adamlarının önünü bu noktada açmak için bir ekiple çalışacağız.

Körfez'de hayal ettiğiniz projeniz var mı? Nedir?

En çok istediğim şey Körfez'de de Kız kulesi gibi bir yapının olması. Denizin ortasında güzel bir yapı hayal ediyorum. Sandallarla teknelerle gidip sosyal aktiviteleri denizin ortasında yapabileceğimiz bir sosyal tesis hayalim var.

Körfez'de halkla buluşuyorsunuz? Vatandaşın sizden en çok talep ettiği şey nedir ?

Hak hukuk bilen, adaletli ve herkesin başkanı olabilecek bir belediye başkanı olmamı istiyorlar. Özellikle halkın içinde olan bir belediye başkanı olmamı istiyorlar. Ancak biz zaten kendi şahsi ufak bütçelerimizle Körfez'e çok önemli şeyler kattık. Daha büyük bütçelerle daha büyük hizmetler yapabileceğimizi vatandaşlarımız zaten çok iyi biliyor. "cak" "cek" lerle hareket etmediğimizi herkes çok iyi biliyor. Diğer aday adayı arkadaşlarımızdan da bizi ayıran fark budur.

Seçmenimiz ve hemşehrilerimiz her şeyi çok iyi tartmalı. Kim aday adayı olmadan önce bu Körfez'e ve topluma ne kattığını kazandıktan sonra ne katacağını iyi ölçüp tartmalarını istiyorum.

Son olarak Körfez halkına ne söylemek istersiniz ?

Herkes mutlu Körfez mutlu olacak. Ben Körfez'in fakiri olmaya adayım. Her il de her ilçe de Recep Tayyip Erdoğan'lar lazım. Bende bu noktada yola çıktım.  10 yıldır bu konu üzerine çalışıyor ve kendimi hazırlıyorum.

Diğer aday adaylarından daha farklı bir profil çizdik ve halkımıza bir profil sunduk. Bunun olumlu dönüşlerini de alıyoruz.

Biz siyasetten bir şeyler kazanmaya gelmiyoruz, siyasete bir şeyler katmaya geleceğiz.

Körfez'e tohumlar ekmeye geleceğiz amacımız bu. Uzun yıllar sonrasını düşünerek hareket edip hizmetlerimizi ona göre yapacağız.

Her şey Allah'ın taktiri, eğer bizim adımıza hayırlı olacaksa Allah nasip etsin bu görevi diyoruz

Son Güncelleme: 23.11.2018 10:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38