banner28
banner23
banner36

Ceyhan'dan Körfez ziyareti

AK Parti Körfez İlçe Başkanı Osman BADEM yönetim kuruluyla birlikte AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin CEYHAN’ı körfezde ağırladı.

Ceyhan'dan Körfez ziyareti

AK Parti Körfez İlçe Başkanı Osman BADEM yönetim kuruluyla birlikte AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin CEYHAN’ı körfezde ağırladı.

14 Haziran 2016 Salı 00:01
Ceyhan'dan Körfez ziyareti

    AK Parti Körfez İlçe Başkanı Osman BADEM yönetim kuruluyla birlikte AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin CEYHAN’ı körfezde ağırladı.İftar sonrası körfez ilçede STK ziyaretleri gerçekleştiren  AK Parti teşkilatları  ilk olarak SEMERKANT körfez ilçe temsilciliğine ziyarette bulundular, akabinde Körfez Karadenizliler Derneği ve Körfez Muşlular Derneği ziyareti gerçekleştirildi. Daha sonra hep birlikte teravih namazı için Barbaros Mahallesi HAYIRSEVENLER CAMİİ’ne geçildi.Namaz sonrası camii cemaati ve Barbaros Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin CEYHAN körfezlilerin ilgisinden oldukça memnun kalırken, bulunduğu her ortamdaki körfezlilerle tek tek yakından ilgilenerek sayın Kurucu Genel Başkanımızın ve  Başbakanımızın selamlarını getirdiğini ifade etti.Özellikle AK Parti Körfez İlçe Teşkilatlarından bulunduğu her ortamda övgüyle bahseden CEYHAN  Osman BADEM’in işinin ehli ve davanın bir neferi olduğunu belirterek,  körfez teşkilatımızın emin ellerde olduğunu bilmenizi isterim dedi.Kocaeli İl Başkanı Şemsettin CEYHAN’a İlçe Başkanı Osman BADEM’in yanı sıra Körfez Belediye Başkanı İsmail BARAN’da eşlik etti.Körfezlilerle bol bol muhabbet eden Ceyhan körfezlilerin fotograf isteklerini geri çevirmedi.

Son Güncelleme: 14.06.2016 00:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38