banner28
banner23
banner36

CHP Körfez’de yeni başkan Gülseren Solmaz Altunal

Cumhuriyet Halk Partisi ( CHP) Körfez İlçe Örgütünde; yeni başkan Gülseren Solmaz Altunal oldu.

CHP Körfez’de yeni başkan Gülseren Solmaz Altunal

Cumhuriyet Halk Partisi ( CHP) Körfez İlçe Örgütünde; yeni başkan Gülseren Solmaz Altunal oldu.

19 Ocak 2023 Perşembe 16:21
CHP Körfez’de yeni başkan Gülseren Solmaz Altunal

Mevcut başkan Bülent Yıldız’ın milletvekili olmak için istifa etmesinden sonra boşalan ilçe başkanlığına; daha önce İlçe Saymanı olarak vazife yapan partinin tabanından gelen ve yıllardır CHP’de ki teşkilatlarda vazife yapan Gülseren Solmaz Altunal  atandı.

İlçe yönetiminde bulunan yöneticilerin kararı; il yönetiminin onayı ile ilçe başkanı olan Gülseren Solmaz’a resmi açıklamanın pazartesi günü yapılması bekleniyor. Aynı zamanda birçok sivil toplum örgütünde vazife yapan; sosyal sorumluluk projelerinde aktif bir şekilde görev alan; Körfez’de geniş bir çevresi bulanan Gülseren Solmaz Altunal; teşkilatın her kademesinde vazife yapmış bir isim olarak biliniyor. Özellikle Bülent Yıldız yönetiminde gece-gündüz çalışarak; partinin ileri gelenleri tarafından takdir edilen Gülseren Solmaz Altunal’ın  ilçe başkanlığı görevine getirilmesi; parti teşkilatı tarafından memnuniyetle karşılandı. Gülseren Solmaz Altunal’ın ilçe başkanı olması ile birlikte; CHP Körfez İlçe Teşkilatı’nda ciddi bir hareketin olacağı belirtildi. Gülseren Solmaz Altunal’ın toparlayıcı yönü; birlik ve beraberlikten yana olması; güler yüzlü kişiliği ve teşkilatın her kademesine hâkim olması; CHP Körfez İlçe teşkilatında büyük bir hareketlenme sağlayacağını gösteriyor

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38