Çınar Dadaşların adayı

Körfez ilçe Erzurumlular Derneğinin Pazar günü saat 12 de başlatacağı kongrede Ali Çınar kamuoyuna adaylığını açıkladı.

Çınar Dadaşların adayı

Körfez ilçe Erzurumlular Derneğinin Pazar günü saat 12 de başlatacağı kongrede Ali Çınar kamuoyuna adaylığını açıkladı.

13 Mayıs 2016 Cuma 18:07
Çınar Dadaşların adayı

 ÇINAR KÖRFEZ DADAŞLARIN ADAYI

Körfez ilçe Erzurumlular Derneğinin Pazar günü saat 12 de başlatacağı kongrede Ali Çınar kamuoyuna adaylığını açıkladı.

Körfez ilçe Erzurumlular derneğinin olağan kongresine iki gün kala mevcut başkan Yavuz Göğdemirin karşısında aday olduğunu açıkladı. 32 yıldır Körfez ilçe ikamet eden Ali Çınar son 20 yıldır dernek yapısı ve icraatları ile alakalı açıklamalarda da bulundu. 
ÇINAR’’ AHDE VEFA OLMALI
Çınar’’ Körfez ilçe de kurulu olan ancak bir türlü toparlanamayan Dadaşları Erdal Durmuş, yönetim kurulu ve büyüklerimizin desteği ile çantadaki derneği aktif hale getirmiştir. Ardından Bekir Sarıgül döneminde Körfez Erzurumlular Derneği Kocaeli de en çok ses getiren ve büyük organizasyonlar la hiç gündemden düşmeyen bir dernek olarak devam etmiştir. Mevcut başkanımız Yavuz Göğdemir döneminde ise başkan olduğu ilk dönem de iyi kötü başarılı olmuştur. Lakin ikinci dönemden sonra işin doğrusu yönetim kurulu üyelerinin dahi dernek binasına uğramadığı Göğdemiri yalnız bıraktığını herkes tarafından bilinmektedir. Buda ciddi bir kamuoyu düşüklüğü ve Derneğin zamanında yükseltilen başarı grafiğini ve çıtasını aşağı düşürmüş ve bir sorun yumağı haline getirmiştir.
ÇINAR’’ NEDEN ADAYIM.
Çınar’’ Körfez ilçe de yıllardır derneğimiz ve hemşerilerimiz için bendenizden kat kat emeği olan büyüklerimiz ve eski yöneticilerimiz var iken benim adayım demem ayıp ve nezaketsizlik olurdu. Önce saygımdan dolayı kamuoyu araştırması yaptım. Aday var mı diye. Yaptığım araştırma neticesinde büyüklerim ve yıllarca derneğimize emek vermiş abilerim aday olmadıklarını ifade ettiler. Bu aşamadan sonra yol haritamı çizdim ve kendilerinden aldığım manevi destekle aday olmaya karar verdim. Hatta mevcut başkanımız Sayın Yavuz Göğdemir ile de konuşarak nezaket çerçevesi içinde aday olduğumu ifade ettim. Kendisi de sağ olsun demokrasi yarışıdır diyerek şahsıma başarılar dilemiştir. Körfez de ikamet eden hemşerilerimin sorunları ilgilenmek, Dernek yapımızın daha kurumsal ve ciddiyet içinde olması için, Vurdumduymaz değil yüreğiyle yönetim kurulu listesine giren ve hemşerileri için çalışan bir yönetim için ve daha bir çok sebepten dolayı adayım. 

ÇINAR KİMDİR?
1969 Erzurum doğumlu, 1984 yılından beri Körfez ilçe de ikamet etmektedir. Evli 3 çocuk babası, Çınar’’ Kocaeli Kent Gazetesi ve Kent Vizyon dergisi imtiyaz sahibidir. TV 41, Kocaeli Tv ve Mavi Karadeniz televizyonların da programlar yaptı. Mega fm radyosunda 4 yıl ‘’ Çınarın Gölgesin de Gündem ve Siyaset ‘’ programları yaptı. 2009 da Körfez Belediye başkan adayı oldu. Bekir Sarıgül döneminde basından sorumlu başkan yardımcılığı ve Körfez Azerbaycan derneğinde iki dönem ilçe sekreterliği görevinde bulundu. Körfez ve Kocaeli genelinde büyük organizasyonlara imza attı ve yaptığı programlar la Kocaeli valisi Gökhan Sözer, siyasi parti ve belediye başkanlarına paneller düzenleyerek bir ilki gerçekleştirdi. Kocaeli’ndeki bütün belediye başkanları, Siyasi il başkanlarını, ve ilçe başkanlarını, STK başkanlarını, Siyasi parti genel başkanları ve genel başkan yardımcıları ile de programlar gerçekleştirdi. Çınar şimdi bu yönü ile Erzurumlulara daha faydalı olacağı için aday olduğunu ifade etti.

Son Güncelleme: 13.05.2016 18:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38