banner28

Demokrasi Nöbetinin Yılmaz Bekçileri “AK Gençlik”

AK Parti Körfez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Kadir Alçık ve yönetim kurulu üyeleri, hain darbe girişimine karşı Körfezliler ile birlikte 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Meydanında 26 gün boyunca demokrasi nöbeti tuttu.

Demokrasi Nöbetinin Yılmaz Bekçileri “AK Gençlik”

AK Parti Körfez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Kadir Alçık ve yönetim kurulu üyeleri, hain darbe girişimine karşı Körfezliler ile birlikte 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Meydanında 26 gün boyunca demokrasi nöbeti tuttu.

18 Ağustos 2016 Perşembe 11:32
Demokrasi Nöbetinin Yılmaz Bekçileri “AK Gençlik”
 Demokrasi Nöbetinin Yılmaz Bekçileri “AK Gençlik”


Meydanları Boş Bırakmadılar

15 Temmuz gecesinde yaşanan darbe girişiminin ardından, aziz Türk Milleti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrışımından sonra meydanları bir dakika olsun boş bırakmadı. Tüm Türkiye’de olduğu gibi, Körfezde ’de 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Meydanı önünde, vatandaşlar 26 gün boyunca demokrasi nöbetini tuttu. AK Parti Körfez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Kadir Alçık ve yönetimi de 26 gün boyunca meydanları terk etmeyerek, kalplerinde ki iman ve vatan sevgisi ile Demokrasiye, Milli iradeye, Vatanına, Ülkesine, Bayrağına, Ezanına, Hükümetine sahip çıktı.

Başkan Alçık: “Hainlere Geçit Yok”
AK Parti Körfez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Kadir Alçık, 15 Temmuz gecesi FETÖ terör örgütü tarafından gerçekleştirilmeye çalışılan hain darbe girişimin ardından konu ile ilgili şu ifadelere değindi, “  Cumhurbaşkanımız, Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın televizyonda yaptığı, “Malum yapıdan bir takım odaklar girişimde bulunmuştur. Bunun da üstesinden gelinecek. Bütün halkı havalimanlarına, meydanlara, sokaklara bekliyorum” açıklamasının ardından Körfez gençliği olarak bizlerde meydanlara indik. Aziz milletimiz meydanlara inerek, tankların önüne yatarak, gerçekleştirilmeye çalışılan hain darbe girişimini püskürttü. Vatanı uğruna milletimiz canını ortaya koydu. 15 Temmuz darbe girişiminde hayatını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Biz, bir olduk, tek yürek olduk, Vatanımızı böldürtmedik. Güzel Ülkemizde hainlere geçit yok. Körfez Belediye Başkanımız İsmail Baran’ın ev sahipliğinde, 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Meydanımızda 26 gece boyunca etkinlikler gerçekleştirildi. Şehitlerimiz için, Körfez müftlüğümüze bağlı hocalar tarafından dualar okundu. Körfez Belediye Başkanımız İsmail Baran’a sabahın ilk ışıklarına kadar demokrasi nöbetimizde bizlere eşlik ettiği için çok teşekkür ederiz. Körfez Kaymakamımız Dr. Hasan Hüseyin Can’a, AK Parti Körfez İlçe Başkanımız Osman Badem’e ve Körfez Protokolümüze demokrasi nöbetinde bizleri yalnız bırakmadıkları için teşekkür ederiz.

Tüm Dünyaya karşı dik duran Cumhurbaşkanımız, Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı, Başbakanımız Binali Yıldırım’ı, Allah bu aziz milletin başından eksik etmesin. Biz gençler olarak, Başkomutanımızın, Başbakanımızın dik duruşundan güç alıyoruz.  “ dedi.

Demokrasi Nöbetinde Muhteşem Final

15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Meydanı’nda tutulan demokrasi nöbetinin finalinde, AK Parti Körfez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Kadir Alçık ve Yönetimi geceye damgasını vurdu. Tütünçiftlik Kültür Merkezi Binası üzerine çıkarak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın fotoğrafının olduğu “ Sen Nereye Biz Oraya “ yazılı dev bayrağı meşalaler eşliğinde açarak, görsel bir şov gerçekleştirdi. Yapılan gösteri, İlçe Protokolü ve Körfezliler tarafından büyük beğeni kazandı.

 

 

Son Güncelleme: 19.08.2016 18:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38