banner28
banner23
banner36

Dolu Dolu Bir Hizmet Yılı

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, 30 Mart 2014 yerel seçimlerin üzerinden 1 yılın geçmesinin ardından “Körfez’de Hizmette 1. Yılımız” programıyla yapılan çalışmaları vatandaşlarla paylaşacak.

Dolu Dolu Bir Hizmet Yılı

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, 30 Mart 2014 yerel seçimlerin üzerinden 1 yılın geçmesinin ardından “Körfez’de Hizmette 1. Yılımız” programıyla yapılan çalışmaları vatandaşlarla paylaşacak.

14 Nisan 2015 Salı 12:49
Dolu Dolu Bir Hizmet Yılı

Belediye Başkanı İsmail Baran, 1 yıl boyunca Körfez’de gerçekleştirdiği hizmetleri ve önümüzdeki süreçte hayata geçirmeyi planladığı projeleri, basın mensupları ve Körfezli vatandaşlarla paylaşacak.

Tütünçiftlik Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek olan “Körfez’de Hizmette 1. Yılımız” programı saat 17.30’da başlayacak.

Düzenlenecek olan “Körfez’de Hizmette 1. Yılımız” Programına

Tüm Körfez Halkı Davetli

Körfez Belediyesinin bütün imkânlarını seferber eden halka hizmet yolunda bir yılda büyük projeleri ve çalışmaları hayat geçiren Belediye Başkanı İsmail Baran, oluşturduğu profesyonel hizmet alt yapısıyla da bir yıl içerisinde hizmetleri vatandaşın ayağına götürdü.  Tütünçiftlik Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek olan programa Körfezli protokol üyelerinin yanı sıra siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluş temsilcileri ve Körfez halkı da katılacak.

Başkan Baran Dolu Dolu Geçen Hizmet Yılını Körfezlilerle Paylaşacak

Şeffaf belediyecilik anlayışı ile belediyenin kapılarını halka açarak onların dertleriyle üzülen, sevinçleriyle sevinen Başkan Baran, düzenlenecek olan Hizmet Yılı programında Körfez’i Körfez yapan değerleri bir bir halka anlatarak hesap verecek. Bir yılda gerçekleştirilen çalışmalar, planlanan projeler, çeşitli spor dallarını gençlerle buluşturan faaliyetler, geleceğin teminatı olan gençlerle birlikte ekilen fidanlar, kısa süre içerisinde Körfez’in yollarına serdiği 30 bin ton asfalt çalışmaları, yenilenen parklar, oluşturulan yeşil alanlar, günümüz şartlarıyla oluşan yapılara kazandırılan estetik dokunuşlar,eğitim alanında yapılan devrim niteliğinde projelerin ve çalışmaların anlatılacağı “Körfez’de Hizmette 1. Yılımız” programı Körfez halkının katılımı ile gerçekleştirilecek.

 

Son Güncelleme: 15.04.2015 13:26
Anahtar Kelimeler:
BirHizmetDoluYılı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38