banner28
banner23
banner36

DP World, Yarımca'ya da uğrayacak.

Dünyanın en büyük uluslararası konteyner operatörlerinden ZIM Line'ın Uzakdoğu ekspres servisi DP World Yarımca'ya da uğrayacak.

DP World, Yarımca'ya da uğrayacak.

Dünyanın en büyük uluslararası konteyner operatörlerinden ZIM Line'ın Uzakdoğu ekspres servisi DP World Yarımca'ya da uğrayacak.

22 Mayıs 2019 Çarşamba 16:21
DP World, Yarımca'ya da uğrayacak.

 Dünya Konteyner devi Yarımca’yı seçti

Dünyanın en büyük uluslararası konteyner operatörlerinden ZIM Line'ın Uzakdoğu ekspres servisi DP World Yarımca'ya da uğrayacak. ZMS servisi kapsamında Uzakdoğu'daki ana limanlardan bir konteynerin Yarımca'ya gelmesi ortalama 28 gün sürecek.

Körfez'de bulunan DP World Yarımca Limanı, hizmet verdiği hatlar arasına uluslararası konteyner operatörü ZIM Line’ı da ekledi. Uzak doğu bölgesinden hizmet verecek olan Zim Line, “ZMS” ismini verdiği servisi ile Uzakdoğu ana limanlarından ortalama 28 gün içinde direkt olarak DP World Yarımca limanına varış yapacak. “ZMS” servis rotasyonu içinde DP World Yarımca, Ambarlı, Tekirdağ, Piraeus, Singapore, Shekou, Busan, Shanghai, Ningbo, Shekou, Singapore, Port Said olacak.

Ayrıca, T“TBX” servisi Haifa, Ashdod, DP World Yarımca, Novorossiysk, Odessa, Ambarlı, DP World Yarımca, Gemlik, Pire rotasyonu ile ortadoğu pazarına hizmet vermenin yanı sıra Pire limanı üzerinden, dünyanın birçok limanına bağlantı sağlayabilecek.

Dünya devinin kendilerini tercih etmesini değerlendiren DP World Yarımca CEO'su Kris Adams, “Bu iki hizmet sayesinde, Uzak Doğu ile Amerika ve Hindistan’a ürünlerini sevk eden veya buralardan ithalat yapan firmalarımız DP World Yarımca limanını kullanabilecek. Özellikle demiryolu bağlantımızın da hizmete girmesinin ardından Türkiye'de demiryolunun ulaştığı her yerden ve her yere DP World Yarımca terminali üzerinden konteyner sevkiyatı yapılabilecek” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38