Ejderoğlu, AKP İl Başkanına çok kızgın

Saadet Partisi tarafından düzenlenen açık hava mitingi, Mimar Sinan Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi’nde yapıldı.

Ejderoğlu, AKP İl Başkanına çok kızgın

Saadet Partisi tarafından düzenlenen açık hava mitingi, Mimar Sinan Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi’nde yapıldı.

03 Haziran 2015 Çarşamba 11:29
 Ejderoğlu, AKP İl Başkanına çok kızgın

 Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili adayı Hasan Bitmez, SP İl Başkanı Sinan Ejderoğlu, Körfez İlçe Başkanı Ömer Faruk Coşkun, BBP İl Başkanı Nihat Yıldız, Körfez İlçe Başkanı Mustafa Arha, Milletvekili adayları Serhat Duyar, Zafer Mutlu, Remzi Kaya, Recep Sarıdoğan, Reyhan Şengün, Yusuf Aksu, Metin Tunca ve Fatih Polat ile yaklaşık 2 bin kişilik partili caddede toplandı. Mitinge, çeşitli derneklerden de temsilciler ve partilerin il, ilçe yöneticileri de katıldı. Milli İttifak tarafları, ellerinde bayraklarla SP seçim bürosu önünde toplanırken, açık hava mitingi nedeniyle cadde trafiğe kapatıldı.

Mitingin açılış konuşmasını SP Körfez İlçe Başkanı Ömer Faruk Coşkun yaptı ve ‘’Siyaset, idealler ve değerler için yapılır. Bu güne kadar bunları ön planda tuttuk ve vazgeçmedik. Bu güne kadar bedel ödeyen tek parti Saadet Partisi’dir. AKP, MHP, CHP, HDP olmak üzere her kesten bir oy istiyoruz. 13 yıldır meclis dışında kaldık, sesimizi duyurmaya çalıştık, meclis girince bar bar bağıracağız’’ dedi. BBP Körfez İlçe Başkanı Mustafa Arha’da konuşmasında, Türkiye’nin dünya devi olma fırsatını kendileri ile yakalayabileceğini söyledi.

Kürsüye çıkan SP İl Başkanı Sinan Ejderoğlu, konuşmasında önceki gün Necmettin Erbakan’ın mirasına sahip çıkmamakla ilgili yaptığı konuşmasını hatırlatarak, ‘’AKP İl Başkanı’nı değerli insan bilirdim. Ama AKP içinde kalıp, sağlam kalması mümkün değil. O, dili zikirli insan da bozulmuş. Erbakan Hocamız’ın, İmam Hatipler ve başörtüsü düşünceleri hakkında konuşmuş. Hocamız, var olan İmam Hatiplerin her birinde emeği olan değerli insandır. Ama, o kurulan İmam Hatipler değerli, inançlı gençler yetiştirirdi. Bu gün, İmam Hatipli genç bonzaiden ölüyor, başörtülü genç kızlarımız boşanıyor. Sizin yüzünüzden halk, dindarlar da çalıyor demeye başladı. Biz Erbakan Hocamızın emanetlerine sahip çıkamıyormuşuz, bu emanetlerin kılına dokundurtmayız. Sizin gibi, dedikoducu, fitnecilere rağmen dokundurtmayız. Merak etmeyin, sizi de biz düzelteceğiz. Bize söylüyor ama kendisi eski il başkanına sahip çıkamadı. Sorsun bakalım Civelek abis hayatından memnun mu, değil mi? 2 bakanınız oldu, sorun bakalım hayatlarından memnunlar mı, değiller mi? Yanındakilere yaranabilmek için bunları söylüyorsun. Şemsettin, vidaları gevşettin, gevşetmene gerek yok, sen istediğin kadar gevşet, biz sıkmasını biliriz. Biz hem ülkemizi, hem de insanları seviyoruz. İnşallah bunlar şaştı, daha önce böyle şeyler yapmazlardı, saadet adım adım geliyor, bundan korkuyorlar. Dünyanın SP’ne ve Milli İttifak’a ihtiyacı var. Buradaki coşku 7 Haziran zaferini işaret ediyor. Ülkenin iyiliğini isteyen, hiçbir canlı varlığı sömürmeyen, tehlikeye atmayan tek partiyiz’’ dedi.

BBP İl Başkanı Nihat Yıldız’da sözlerine AKP İl Başkanının eleştirerek başladı ve ‘’AKP İl Başkanı, taşa, kayaya değil dağa tosladı. SP faize karşı birlikte olalım dedi, kimseden ses çıkmadı. Halkımız, 7 Haziran’da bu Milli İttifak’ı, Milli Hükümete dönüştürecektir. Ben 11 Milletvekili adayına da şahitlik yaparım ki, harama el uzatmazlar, işte onlar da bundan korkuyorlar. Dünden beri iktidarı da, muhalefeti de korku sardı. Buradan haram yiyen çıkmaz, sizin ümüğünüzü sıkan insanlar çıkar, yarın sizden yaptıklarınızın hesabını soracaklar’’ dedi.

SP Kocaeli Milletvekili adayı Recep Sarıdoğan, il genelinde mahalle ve köylerin tek tek sorunlarının tespit edildiğini ve genel merkeze iletildiğini belirterek, ‘’ 7 Haziran’da hesap sormaya geliyoruz. Elbette ki biz susamazdık, hakikatleri, gerçekleri, bu milletin alın terini, sömürülenleri konuşuyoruz. Evlatlarımızın sokaklarda işsiz gezdiğini görüp, üzülüyoruz. Gelin oy verin, bu düzene son verelim. Örnek insan Necmettin Erbakan ve Muhsin Yazıcıoğlu’dur. Gelin özünüze dönün, Saadetli olun, mutlu olun. Gelin, bu birlikteliğe sahip çıkın, 8 Haziran’da bu ülkede mazlumun, çiftçinin, ezilenin yüzü gülsün. 8 Haziran’da Ayasofya’da namaz kılalım’’ dedi.

SP Genel Başkan Yardımcısı ve Milletvekili adayı Hasan Bitmez, iktidarın bir kez daha oy istediğini hatırlatarak, ‘’ 13 yıldır bu insanlar size oy verdi, ne değişti? Faizsiz ekonomiyi savunan tek parti Saadet Partisi’dir. Faize para ödediğimiz sürece açlık ve sıkıntıdan söz ederiz. Bir aydır, ülkemizin faiz batağından kurtulması gerektiğini anlatıyoruz. 4 yıl önce yerli uçak gökyüzünde diye pankart asmışlardı. 4 yıl sonra yerli uçak yapılıyor diye açıklama yapıyorlar. Hani yerli uçak gökyüzündeydi, nerede bu uçak, fabrikası nerede? Böyle bir uçak da yok, fabrikada, İsrail’den alıp getirmeye çalışıyorlar, anlaşmalar yapılmış. Kalan 4 gün içinde kapı kapı dolaşmaya, gece gündüz çalışıp oy istemeye var mısınız? Eve gidince akşam namazından sonra açın telefonunuzu, eş, dost, eski arkadaş, asker arkadaşını arayın, SP’ye oy isteyin’’ dedi.

Son Güncelleme: 03.06.2015 11:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38