banner28
banner23
banner36

Gece gündüz demeden sahada çalışacağız

AK Parti Körfez İlçe Teşkilatı’nın Güney Mahallesi Genişletilmiş Danışma Meclisi toplantısına katılan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, yatırımlarla ilgili sunum gerçekleştirirken, referandum sürecinde de tüm partililerin sahada aktif olarak çalışmasını istedi.

Gece gündüz demeden sahada çalışacağız

AK Parti Körfez İlçe Teşkilatı’nın Güney Mahallesi Genişletilmiş Danışma Meclisi toplantısına katılan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, yatırımlarla ilgili sunum gerçekleştirirken, referandum sürecinde de tüm partililerin sahada aktif olarak çalışmasını istedi.

19 Ocak 2017 Perşembe 16:00
Gece gündüz demeden sahada çalışacağız

  

 

Güney Mahallesi Danışma Meclisi’nde konuşan Başkan İsmail Baran;

Gece gündüz demeden sahada çalışacağız

AK Parti Körfez İlçe Teşkilatı’nın Güney Mahallesi Genişletilmiş Danışma Meclisi toplantısına katılan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, yatırımlarla ilgili sunum gerçekleştirirken, referandum sürecinde de tüm partililerin sahada aktif olarak çalışmasını istedi.

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Güney Mahallesi Danışma Meclisi’ne katıldı, yapılan hizmetlerle ilgili sunum gerçekleştirdi. Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen programa; AK Parti İl Teşkilat Başkanı Mustafa Kocaman ile Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Emel Ceylan Balcıoğlu, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Osman Badem ve ilçe yöneticileri, Körfez Belediye Başkan Yardımcısı Selattin Kabadayıoğlu, meclis üyeleri, İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevil Özbek, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Kadir Alçık, Mahalle Başkanı Murat Yıldırım, Başkan İsmail Baran’ın eşi Bilge Baran ve partililer katıldı.

HEMEN KOLLARI SIVADIK

Güney Mahallesi Başkanı Murat Yıldırım’ın yaptığı konuşma sonrasında kürsüye gelen Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Güney Mahallesi’ne ve Körfez’e yapılan hizmetlerle ilgili sunum gerçekleştirdi. Başkan Baran, “Bu mahalleye hizmetleri gerçekleştirirken, teşkilat mensuplarını unutmamak lazım. Çünkü sizler partimizin kuruluşundan bu yana gece gündüz demeden görev yaptınız. Ve biz de 30 Mart 2014 seçimlerinden sonra kolları sıvadık ve çalışmaya başladık” ifadelerini kullandı.

BÖLGEYE FAYDASI YOK

İlçede kronikleşmiş sorunların da çözümü noktasında önemli adımlar attıklarını belirten Başkan İsmail Baran, özellikle Tütünçiftlik sahil kısmında kamulaştırmalar gerçekleştirdik. Buralarla ilgili planlamaları yapacağız. Bir de Fener Gölü’nün halka açılması için çalışmamız devam ediyor. Özellikle cumartesi ve pazar günleri sabahın erken saatlerinde çıkan ses, rahatsızlık yaratıyor. Bölgeye de bir faydası yok. Sayın Bakanımız ve Büyükşehir Belediye Başkanımız da bizimle aynı görüşte. Kısa sürede çözüm bulacağız” dedi.

2017’DE TEMELİ ATACAĞIZ

Bölgede yapılacak yeni projelerle ilgili de bilgiler aktaran Başkan İsmail Baran, “Kocaeli’de spor salonu olmayan tek ilçe kaldık. Bununla ilgili bakanlığımızla görüşmeler devam ediyor. 8 bin metrekarelik alanda büyük bir proje yapacağız. 3 katlı olacak. Altı kapalı pazar, ikinci katı da gençlik merkezi olacak. İçerisinde birçok spor aktiviteleri olacak. Üçüncü katında Kocaeli’nin en büyük spor salonlarından biri olacak. 2017 yılında da temelini atacağız. Bunu da bakanlıkla ortak bir proje olarak yapacağız” ifadelerini kullandı.

GENÇLER BİZİM İÇİN ÖNEMLİ

Türkiye’de 2850 öğrenciye burs veren tek belediye olduklarını söyleyen Başkan İsmail Baran, “Gençlere önem veren bir belediye olduk. Yatırımın hedefinde de gençlerin olması gerektiğine inandık. Geleceği emanet edeceğimiz gençliğimiz iyi yetiştirilmezse, yaptığımız proje ve çalışmaların anlamı olmazdı. Bunu en iyi 15 Temmuz’da gördük. Elinde bayrakla ‘vatanım’ diyen, ‘ülkem’ diyen o gençliği o zaman gördük. Demek ki doğru yatırım yapmışız” ifadelerini kullandı.

HASTANE, YAKIŞMIYORDU

Sanayi kenti Körfez’e mevcut hastane binasının yakışmadığını belirten Başkan İsmail Baran, “Prefabrik bir yapıda hastane vardı. Bu hastane ilçemize yakışmıyordu. İçime sindiremedim. Defalarca görüşme yaptık. 2017-18 Yatırım planlarından görünmeyince ‘bu hastaneyi ben yapacağım’ dedim. Şimdi Körfez Belediyesi olarak hastaneyi biz yapıyoruz” dedi. Başkan Baran, üniversite içinde çalışmaların sürdüğünü aktardı. Projeler noktasında da desteklerini esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Bakan Fikri Işık, Başbakan Binali Yıldırım ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a da teşekkür etti, “Eğer onlar olmasa, bu projelerin yarısını dahi yapamazdık” dedi.

YOLLARA DÖKÜLMELİYİZ

Körfez’in 2017’de daha çok hizmet alacağını belirten Başkan İsmail Baran, “Yapacak çok işimiz var.2016’da nüfusa göre en çok bütçeyi yapan ilçe olduk. Rekor kırdık. 2017’de de 230 milyon ile Gebze’den sonra ikinci büyük bütçeyi yaptık. Nüfusa göre de en büyük bütçeyi yapan ilçe olduk. 2017’de 120 milyonluk yatırımı hayata geçireceğiz” dedi. Önümüzde çetin bir referandum süreci olduğunu belirten Başkan İsmail Baran, “Gece gündüz demeden yollara dökülelim, çalışalım” dedi.

HESAPLARI BOŞA ÇIKTI

Mahalle Başkanı Murat Yıldırım ve Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’dan sonra kürsüye gelen AK Parti Körfez İlçe Başkanı Osman Badem, “Başkanlarımız o kadar güzel anlattı ki; Bize fazla söz kalmadı” dedi. Zorlu bir süreçten geçtiklerini belirten Osman Badem, “Özellikle 15 Temmuz gecesi ve sonrası yaşananlar bize bunu gösterdi. İçimizdeki hainlerin ve onların dışarıdaki uzantılarının bir hesabı olabilir. Ama biz şunu biliyoruz; Cenab-ı Allah’ın hesabının üzerine kimsenin hesabı olamaz” ifadelerini kullandı.

ISIRILMALARA RAĞMEN…

Badem, “Kurulduğumuzdan bu yana seçimlerde sandıkları patlatan teşkilatlarımızla şimdi referanduma hazırlanıyoruz. Engellemelere ve ısırılmalara rağmen 1. turu mecliste atlattık. Nasip olursa; 330 ve daha yukarı oy alarak cumartesiye kadar da meclisten geçmesi planlanıyor. Türkiye’nin geçmişten beri yaşamış olduğu sıkıntıları; Edilgen bir durumda olan, gel diyince giden, otur diyince oturan iktidara alışık olanlar, AK Parti ile birlikte bu zihniyetin kırıldığını gördü” ifadelerini kullandı. Osman Badem’in ardından İl Başkan Yardımcısı Mustafa Kocaman da kısa bir konuşma gerçekleştirdi. Toplantı daha sonra üyelerin soru ve görüşlerini aktarmasıyla devam etti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Son Güncelleme: 19.01.2017 16:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38