Geleceğimizin Teminatı siz değerli çocuklar bizler için, çok önemlisiniz.

Bekir Sıtkı Özer İlköretim okulu ana sınıfı öğretmeni Dila Gök, sınıf annaleri  ve öğrencileri  ile sosyal etkinlik kapsamında  kamu dairelerini görmek yerel yönetimleri tanımak amacı ile bir dizi ziyaretlerde bulundular. 

Geleceğimizin Teminatı siz değerli çocuklar bizler için, çok önemlisiniz.

Bekir Sıtkı Özer İlköretim okulu ana sınıfı öğretmeni Dila Gök, sınıf annaleri  ve öğrencileri  ile sosyal etkinlik kapsamında  kamu dairelerini görmek yerel yönetimleri tanımak amacı ile bir dizi ziyaretlerde bulundular. 

10 Nisan 2018 Salı 14:35
Geleceğimizin Teminatı  siz değerli çocuklar bizler  için, çok önemlisiniz.

İlk olarak, Mimar Sinan Mahalle Muhtarı, Aynur Şöhretli Yiğit'i makamında ziyaret eden, ana sınıfı öğrencileri muhtar, nasıl olunur ? Muhtarın görevleri nelerdir gibi  sorularını muhtar Aynur Şöhretli Yiğit'e sordular. Çocukların sorularına tek, tek cevap veren muhtar Aynur Şöhretli Yiğit  yaptığı konuşmada ilk defa bir ana sınıfı  öğrencilerimizi ağırlıyoruz. Sizlerle birlikte olmaktan çok mutluyuz. Geleceğimizin Teminatı siz değerli çocuklar bizler için, çok önemlisiniz. Hepinizi eğitim hayatınızda başarılar diliyorum dedi.

Ana sınıfı öğrencileri  Bölgede bulunan, 700. Yıl Osmangazi Halk Kütüphanesini ziyaret ederek, Kütüphanede satranç oynadılar. Kendilerini sıcak ortamda karşılayan, Kütüphane Müdürü Hikmet Bulut 'a teşekkür ettiler. 

Körfez Belediye Başkanı, İsmail Baran tarafından, meclis salonunda kabul edilen çocuklar meclis toplantı salonuna oturarak, başkan'a sorular sordular, Çocuklarla tek,tek ilgilen resim çekilen, Körfez Belediye Başkanı, İsmail Baran, çocuklara hediyeler taktim etti.
Belediyede güzel dakikalar geçiren çocuklar, çok mutlu oldular. 

İşletmesi Türköz İnşaat tarafından yapılan, Burger King 'de Misafir olan, çocuklar sıcak samimi ortamda karşılandılar.  Eğlenceli dakikalar geçiren çocuklar, çok mutlu oldular.Türköz İnşaat Yönetim kurulu başkanı, Recep Öztürk'e güzel karşılama ve ağırlama için, teşekkür ettiler. 

 04-10 Nisan tarihleri arası polis haftası olması sebebi ile Körfez İlçe Emniyet Müdürlüğünü deziyaret eden, çocukları Komiser Esin Pala ve görevli polis memurları  çikolatalarla karşıladılar. 

Körfez ilçe emniyet Müdürü Yusuf Aydın'ı makamında ziyaret eden, çocuklar emniyet teşkilatı ile ilgili görsel bilgi paylaşımı yaptıktan sonra Emniyet binasını gezen, çocuklar ilçe'yi mobesa kameralardan izlediler. 

Polis aracına da binen çocukların mutluluk çığlıkları görülmeye değerdi.
Telsiz ve Mikrofon kulnanan çocuklar mikrofonla hep bir ağızdan, polis haftanız kutlu olsun diye bağırdılar. Sesleri emniyette yankılanan çocukların mutluluğundan görevli polislerde çok mutlu oldular. 

Bizleri Körfez İlçe Emniyet Müdürlüğümüzde kabul eden ağırlayan, Emniyet Müdürümüz Yusuf Aydın'a ve personeline sıcak karşılama hoş sohbetleri için, teşekkür ediyoruz. 
Bizlerde, devletimizin olmasa olmazları siz değerli polislerimizin polis haftasını en içten dileklerimizle kutluyoruz. 
Bizleri körfez ilçede kabul eden, ağırlayan güzel bir gün geçirmemizi vesile olan,kurum, ve kuruluşlara Şahsım, adına teşekkür ederim.

Mimar Sinan Mahalle Muhtarı, Aynur Şöhretli Yiğit..

Son Güncelleme: 11.04.2018 12:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38