Geleceğin Yıldızlarından Anlamlı Hareket

Körfez’de geçtiğimiz dönem içerisinde açılan ve kısa süre içerisinde meyvelerini veren Fatih Sultan Mehmet bilgi evi öğrencileri, idarecileri ve öğretmenleri birçok kişiye örnek olabilecek bir çalışmaya imza attı

Geleceğin Yıldızlarından Anlamlı Hareket

Körfez’de geçtiğimiz dönem içerisinde açılan ve kısa süre içerisinde meyvelerini veren Fatih Sultan Mehmet bilgi evi öğrencileri, idarecileri ve öğretmenleri birçok kişiye örnek olabilecek bir çalışmaya imza attı

16 Aralık 2014 Salı 18:02
Geleceğin Yıldızlarından Anlamlı Hareket

 Körfez Belediyesi tarafından kurulan ve kimsesizlerin kimsesi olan Günışığı Derneği yaptığı çalışmalarla Körfez’de ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürüyor. Bu kapsamda Fatih Sultan Mehmet bilgi evi öğrencileri, idarecileri ve öğretmenleri çok anlamlı bir çalışma başlattı. Giyim ve kırtasiye malzemeleri toplayan Fatih Sultan Mehmet bilgi evi öğrencileri, idarecileri ve öğretmenleri, topladıkları malzemeleri Günışığı Derneğine teslim ettiler.

Çeşitli Bilgiler Başkan Baran’a Aktarıldı

Bu anlamlı çalışma karşısında Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve eşi Bilge Baran Fatih Sultan Mehmet bilgi evi öğrencileri, idarecileri ve öğretmenlerini misafir etti. Gerçekleşen programda Fatih Sultan Mehmet bilgi evi sorumlusu Emre Kökçan’da hazır bulundu. Bilgi evi hakkında çeşitli bilgileri Başkan Baran’a aktaran Emre Kökçan okulun minik çocukların gelişiminde ve gelecekleri konusunda önemine dikkat çekerek, “Bilgi evlerimizi ilçelerimize ve mahallelerimize kazandıran siz değerli yöneticilerimiz ve Belediye Başkanımız İsmail Baran’a teşekkür ederiz” dediler. 

Minik Öğrencilerden İhtiyaç Sahiplerine Anlamlı Yardım

Minik öğrencilerle sıcak ve samimi şekilde sohbet eden Başkan Baran, öğrencilere çeşitli sorular sorarak neşeli anların yaşanmasına sebep oldu.  Bilgi evlerinin önemine dikkat çeken Başkan Baran, “Kurulan bilgi evleri görüldüğü gibi çocuklarımıza sorumluluk duygularını pekiştiriyor. Geleceğimizin teminatları olan gençlerimizin böyle sosyal sorumluluk projelerinin içerisinde yer almaları bizleri onurlandırıyor. Toplanan bu yardımları Günışığı derneğimiz en iyi şekilde toplayıp ihtiyaç sahiplerine dağıtacaktır. Öğrencilerimize bu bilinci aşılayan eğitimcilerimize de teşekkür ediyorum” dedi. Başkan Baran ayrıca minik öğrencilerle çeşitli sohbetlerde gerçekleştirdi. Öğrencilerin sorduğu soruları dikkatle dinleyerek cevaplayan Başkan Baran, bilgi evi öğrencilerine bazı nasihatlerde bulundu. 

Günışığı Derneği Gönül Köprüsü Oluşturmaya Devam Ediyor

Belediye Başkanı İsmail Baran’ın en büyük destekçisi olan eşi Bilge Baran’ın gönüllü olarak çalıştığı Günışığı Derneği şimdi kadar birçok ihtiyaç sahibi ailenin yüzünü güldürdü. Soğuk kış günlerinde birçok aileyi ısındıran Günışığı Derneği, Bilgi evi öğrencilerinin topladığı giyim malzemelerini ihtiyaç sahiplerine ulaştıracak. Körfez’de birçok kuruluşlarla gönül köprüsü oluşturan Günışığı Derneği 7’den 70’e her insana ulaşmaya devam edecek.Öğrencilerin bu anlamlı çalışmalarından dolayı Başkan Baran ve eşi Bilge Baran bilgi evi öğrencilerini tek tek tebrik ederek eğitimcilere ve öğrencilere çeşitli hediyeler takdim etti.

Son Güncelleme: 16.12.2014 18:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38