banner28
banner23
banner36

Gençlik Vapuru, Körfez'de Cumhuriyet turu attı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kocaeli Kent Konseyi işbirliğiyle "29 Ekim Gençlik Vapuru" etkinliği düzenlendi

Gençlik Vapuru, Körfez'de Cumhuriyet turu attı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kocaeli Kent Konseyi işbirliğiyle "29 Ekim Gençlik Vapuru" etkinliği düzenlendi

31 Ekim 2022 Pazartesi 08:00
Gençlik Vapuru, Körfez'de Cumhuriyet turu attı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kocaeli Kent Konseyi Gençlik Meclisi işbirliğiyle "29 Ekim Gençlik Vapuru" etkinliği düzenlendi. İzmit Marina İskelesi'nden kalkan Gençlik Vapuru'nda gençler şehit yakınları ve gaziler ile sohbet etti.

İZMİT KÖRFEZİ’Nİ GEZDİLER

Cumhuriyet’in kuruluşunun 99. yıldönümü nedeniyle Kocaeli’de farklı etkinlikler düzenlendi. Bu kapsamda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kocaeli Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nce "29 Ekim Gençlik Vapuru" etkinliği düzenledi. Türk Bayrağıyla süslenen Gençlik Vapuru İzmit Marina iskelesi'nden kalktı.

ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLER İLE SOHBET

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında süslenen vapurda katılımcılara Türk Bayrağı dağıtıldı. Vapurda gençler şehit yakınları ve gaziler ile sohbet etme imkanı buldu. Vapur Cumhuriyet Bayramı kutlamaları için Körfez Vapur iskelesi'nde durdu.

ZEYBEK GÖSTERİSİ

Körfez Vapur iskelesi'nde Cumhuriyet Bayramı'nın 99. yılı coşkuyla kutlandı. Alana çok sayıda vatandaş katıldı. Körfez Gençlik Merkezi Müdürlüğü Gençlik Lideri Emre Gümüş’ün tek kişilik Zeybek oyunu büyük beğeni topladı. Körfez Vapur iskelesi'nde gerçekleştirilen etkinliğin ardından katılımcılar Vapurla İzmit Körfezi'ni gezdi ve ardından etkinlik Marina iskelesi'nde son buldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38