banner28
banner23
banner36

Göçmen'den eğitime katkı

Anne böreği yaparak gıda sektöründe büyüyen ve 125 ev kadınına iş imkanı sağlayan Göçmen Börekçisi, kadınlar ve çocuklara yönelik sosyal sorumluluk çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Göçmen'den eğitime katkı

Anne böreği yaparak gıda sektöründe büyüyen ve 125 ev kadınına iş imkanı sağlayan Göçmen Börekçisi, kadınlar ve çocuklara yönelik sosyal sorumluluk çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

10 Mayıs 2016 Salı 18:20
Göçmen'den eğitime katkı

 Anne böreği yaparak gıda sektöründe büyüyen ve 125 ev kadınına iş imkanı sağlayan Göçmen Börekçisi, kadınlar ve çocuklara yönelik sosyal sorumluluk çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Firma sahipleri İlker Can Dönmez ve Tanju Taner Dönmez, “1 kitap getirene, 1 poğaça hediye” kampanyası ile topladıkları kitapları, 9 Mayıs pazartesi günü Kartepe Süleyman Şah İlköğretim Okuluna teslim ettiler ve kütüphanesinin de açılışını gerçekleştirdiler.

 

Kadın emeğini desteklemek ve istihdam sağlamak için yakın bir süre önce Mustafa Dönmez Vakfı’nı kuran Göçmen Börekçisi, sadece kadıların değil çocukların da kendini geliştirebilmesi için var gücüyle çalışıyor.  Gıda sektöründe kendine farklı bir yer edinen Göçmen Börekçisi, Ocak ayında start verdiği Çocuklar Kitaba Doysun” adlı proje ile ülke genelinde Göçmen Börekçisi’ne gelerek 1 kitap getiren herkese, 1 poğaça hediye etti ve böylece 2 bin 600 adet kitap topladı. Göçmen Börekçisi ve Mustafa Dönmez Vakfı’nın ortaklaşa hayata geçirdiği proje kapsamında toplanan çocuk kitabı, hikâye, roman ve ansiklopedi türündeki kitaplar, Kocaeli’nin Kartepe ilçesindeki Süleyman Şah İlkokulu kütüphanesine hediye edildi.

9 Mayıs pazartesi günü gerçekleşen teslim töreni ile eş zamanlı olarak Süleyman Şah İlkokulu kütüphanesinin açılışı yapıldı. Açılışta kurdeleyi Göçmen Börekçisi Yönetim Kurulu Başkanı İlker Can Dönmez, Göçmen Börekçisi Genel Müdürü Tanju Taner Dönmez, Kartepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Sami Demirci, Kocaeli Sanayi Odası Genel Sekreteri Mehmet Turabi ve Göçmen Börekçisi  Gıda Teknikeri- Proje Sorumlusu- Sibel Canbaz birlikte kesti.

 

Çocukları mutlu etmekten kendileri daha mutlu olduklarını söyleyen İlker Can Dönmez ve Tanju Taner Dönmez, geçtiğimiz 24 Nisan’da da 1. Göçmen Börekçisi Çocuk Şenliğini gerçekleştirmiş; çocuklarla ailelerini eğlenceli oyunları, leziz ikramları ile ağırlayarak birkaç çocuğu da Mustafa Dönmez Eğitim Vakfı’ndan eğitim bursu ve farklı hediyelerle mutlu etmişti. 

Son Güncelleme: 10.05.2016 18:21
Anahtar Kelimeler:
GöçmenBörekçi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38