Hamile karısını babası kaçırdı

Körfez’de öz babası tarafından geçtiğimiz günlerde kaçırılan Merve Aslan isimli genç kızın hamile olduğu ortaya çıktı.

Hamile karısını babası kaçırdı

Körfez’de öz babası tarafından geçtiğimiz günlerde kaçırılan Merve Aslan isimli genç kızın hamile olduğu ortaya çıktı.

12 Temmuz 2015 Pazar 18:32
 Hamile karısını babası kaçırdı

Damat Onur Aslan, nikahlı karısının kendisine verilmesini istiyor Körfez Tütünçiftlik Güney Mahallesi Engin Sokak’ta oturan Onur Aslan (22), kayınpederi tarafından evinin önünden kaçırılan eşi Merve Aslan (19)’ı geri istiyor. Bir inat ve gurur nedeniyle kaçırılan Merve Aslan’ın hamile olduğu ve 18 Temmuz’da da düğününün yapılacağı öğrenildi. Alınan bilgi ve iddialara göre; en mutlu günlerini yaşayan Onur Aslan ile Merve Aslan’ın mutluluğu, kız babası E. Ö. (53)’nün gelmesiyle gölgelendi. 3 otomobil ve 6 kişiyle olay yerine gelen E. Ö., damadını arayarak kızıyla aşağı inmesini, barışmaya niyetli olduğunu söyledi.

EŞİNE ZARAR VERECEKLER

 Bu yalana kanan Onur Aslan, bir ay önce resmi nikahla evlendikleri eşi Merve Aslan’ı da yanına alarak aşağıya indi. Kızı ve damadı yanına gelen E.Ö., yaptığı konuşmada barışmak yerine kızı Merve Aslan’ı alıp gitmeye niyetli olduğunu belli edince genç çift kaçmaya çalıştı. Bu sırada Onur Aslan’ı yakalayan şahıslar, genç kızın kendi rızasıyla arabaya binmesini, aksi halde eşine zarar vereceklerini söyledi. Bağrışmalar arasında genç kız çaresiz kaldı ve babasının kullandığı otomobile bindi. 6 kişi de geldikleri otomobillerle mahalleden uzaklaştı.

ARANIYOR

Onur Aslan’ın karakola gidip olayı anlatmasından sonra polis araştırma ve takibe başladı Film gibi kaçırma olayından sonra, nikahlı olan öz kızını kaçıran baba E.Ö. ile yeğeni N.Ö. her yerde aranmaya başladı. Polis ekipleri de olayla ilgili soruşturma ve araştırmayı devam ettiriyor. Diğer yandan, yine iddialara göre olaya O.K., Y.B. ile isimleri U. ve E. olan 4 kişi daha karıştı.

KAÇIRDI VE EVLENDİ

 Öz babası tarafından kaçırılan eşi Merve Aslan’ı geri isteyen Onur Aslan, daha önce tanıştığı genç kızı İstanbul’dan 1 ay önce kaçırdığını ve hemen resmi nikah kıyarak evlendiğini söyledi. Birbirlerini çok sevdiklerini söyleyen Onur Aslan, tek isteğinin eşinin ve karnındaki bebeğinin zarar görmeden geri gelmesi olduğunu söyledi. Onur Aslan 18 Temmuz’da da düğünlerinin olacağını söyleyerek, “Davetiyelerimiz basıldı ve dağıtıldı. Eşim hamile. Böyle bir noktada bizi ayırmalarına anlam veremiyorum” dedi.

 TEHDİT ETTİLER

Merve Aslan’ın kaçırılmasından sonra iki aile arasında telefon görüşmeleri yapıldı. Bu görüşmelerde, N.Ö. ile konuşan Onur Aslan, eşinin geri verilmesini istedi. N.Ö. ise daha önceden kızı geri istediklerini, geri getirip sonra istemelerini söylediklerini belirttikten sonra, aileye yönelik tehditlerde bulundu ve “Kimin nereden çıkacağını bilemezsin. Bu en yakınına da sana da olur” dedi. Tehditler üzerine aile konuşmaları savcılığa vererek, suç duyurusunda bulundu. Ailenin koruma talep etmesi de bekleniyor. Daha önce de aileye ait otomobilin camlarının kırıldığı, kız babasının mahalleye gelerek araştırma yaptığı öğrenildi

Son Güncelleme: 13.07.2015 13:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38