Her bahçeye kiraz fidanı

Her bahçeye kiraz fidanı Körfez Belediyesi “Her Bahçeye Bir Kiraz” projesi kapsamında bu yıl da vatandaşlara 10 bin kiraz fidanı dağıtacak

Her bahçeye kiraz fidanı

Her bahçeye kiraz fidanı Körfez Belediyesi “Her Bahçeye Bir Kiraz” projesi kapsamında bu yıl da vatandaşlara 10 bin kiraz fidanı dağıtacak

09 Şubat 2018 Cuma 10:11
Her bahçeye kiraz fidanı


Körfez Belediyesi, marka kent çalışmaları kapsamında Körfez’in simgesi olan kirazı canlandırmak için 2015 yılında “Her Bahçeye Bir Kiraz” projesinin startını vermişti. Binlerce kiraz fidanının toprakla buluşmasını ve Körfez’in simgesi olan kirazın daha da yaygınlaşmasını hedefleyen proje kapsamında bu yıl da 10 bin kiraz fidanı dağıtılacak. Dağıtım işlemleri, Tütünçiftlik ve Yeni Yalı’da düzenlenen törenle başladı.

TOPRAKLA BULUŞACAK

Dağıtım başladığı ilk gün de vatandaşlar adeta fidanlığa akın ederken, talep edenlere 2’şer adet fidan elden teslim edildi. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, nüfus kâğıtları ile gelen Körfez’lilerin işlemlerini bekletmeden tamamladıklarını belirtti. Toplamda 50 bin adet kiraz fidanının toprakla buluşması hedeflenen proje, aynı zamanda çevre bilinci oluşturmak için de oldukça anlamlı.

ÖDÜL ALMIŞTI

Körfez Belediyesi, hayata geçirdiği projelerle aldığı ödüllere her gün bir yenisi eklerken, Ankara’da düzenlenen ‘Etkin Belediye Proje Yarışması’nda da devam etmişti. Geçtiğimiz yıl temmuz ayında gerçekleştirilen ödül töreninde; ‘Her Bahçeye Bir Kiraz' projesi, 'Marka Proje' ödülüne layık görülmüş, ödülü Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran almıştı.

Son Güncelleme: 09.02.2018 10:18
Anahtar Kelimeler:
Her Bahçeye Kiraz Fidanı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38