IRAK'TAN GÖRKEMLİ ADAYLIK BAŞVURUSU

KAI (Kars-Ardahan-Iğdır Vakfı) Başkanı Mehmet Irak AK Parti Körfez  Beledye  Başkanlığı için aday adayı oldu.

IRAK'TAN GÖRKEMLİ ADAYLIK BAŞVURUSU

KAI (Kars-Ardahan-Iğdır Vakfı) Başkanı Mehmet Irak AK Parti Körfez  Beledye  Başkanlığı için aday adayı oldu.

11 Kasım 2018 Pazar 15:57
IRAK'TAN GÖRKEMLİ ADAYLIK BAŞVURUSU

31 Mart 2019 yerel seçimleri yaklaşırken aday adayları da ortaya çıkmaya devam ediyor. 12 Kasım’a kadar süren süreçte birçok adayı ilçelere başvurdu. İlimizde geniş bir kesim tarafından tanınan Mehmet Irak, AK Parti’den belediye başkan aday adayı oldu. İki aydır belediye başkan aday adaylığıyla ilgili çalışmalar yürüten Irak, bugün (10 Kasım) başvuru belgelerini Şener Söğüt’e teslim etti.

MEHMET IRAK KİMDİR?

1968 yılında Kars Merkez Akbaba Köyü’nde doğdu. İşçi emekli bir babanın 8 çocuğundan biri. İlk orta ve lise tahsilini Körfez’de tamamladı.Elektronik Haberleşme okudu. Halen Eskişehir Anadolu Üniversitesi’nde Sosyoloji Bölümü’ne devam ediyor. 1986 yılında Refah Parti’de başlayarak siyasi yaşamında partisinin birçok biriminde aktif olarak görev yaptı. Körfez İlim Yayma Cemiyeti’nin kurucularından biri olan Mehmet Irak, Kars Merkez Akbaba Cerme Köyü Derneğinin de kurucusu oldu. Uzun yıllar bu derneğin başkanlığını yaptı. Birçok STK’da görev alan Irak, Refah Partisi, Fazilet Partisi’nde ilçe yönetim kurulu üyelikleri ve HAS Parti’nin Körfez İlçe kurucu başkanlığı görevini üstlendi. 2012 yılında AK Parti’ye katıldı.

Son Güncelleme: 11.11.2018 17:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38