banner28
banner23
banner36

İşçimizin alın teri benim için önemli

Körfez’de toplu iş sözleşmesi görüşmelerine katılan Başkan İsmail Baran, “Dört yıl boyunca işçimizin alın terinin karşılığını değil 1 gün, 1 saat bile geciktirmedik” dedi

İşçimizin alın teri benim için önemli

Körfez’de toplu iş sözleşmesi görüşmelerine katılan Başkan İsmail Baran, “Dört yıl boyunca işçimizin alın terinin karşılığını değil 1 gün, 1 saat bile geciktirmedik” dedi

09 Şubat 2018 Cuma 14:51
İşçimizin alın teri  benim için önemli

Körfez Belediyesi ile Belediye-İş arasında başlayan toplu iş görüşmelerinde ikinci oturum gerçekleştirildi. Toplantıya; Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, KÖRPAŞ Genel Müdürü Kasım Tolun ve yöneticiler, Belediye-İş Şube Başkanı Osman Şar ve yönetim kurulu üyeleri ile temsilciler katıldı. İdari maddelerin masada yer aldığı toplantı öncesinde ilk olarak söz alan Sendika Başkanı Osman Şar, “3. toplu iş sözleşmemiz şimdiden hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

KARŞILIKLI ANLAYIŞLA

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran da “Çalışanımın alın terinin karşılığını vermek benim için son derece önemlidir" diyerek başladığı konuşmasında, “Tabii ki bu masada sendikamız görevini yapacak, taleplerini iletecek. Ama asıl önemli olan, çalışanımız maaş günü geldiğinde bankamatiğe gittiğinde boş bir hesapla karşılamaması.

BİR SAAT BİLE GECİKMEDİ

Biz göreve geldiğimiz günden bu yana yani dört yıldır değil bir gün bir saat bile işçimizin maaş ve ikramiyesini geciktirmedik. Bizim anlayışımız işçimizin alın teri kurumadan onun hakkını vermek. Güzel bir sözleşme dönemini de sonlandıracağız ve her iki tarafa da bu sözleşme hayırlı olacak” ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 15.02.2018 12:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38