İsmail Baran İlimtepe’yi Turladı

Ak Parti Körfez Belediye Başkan Adayı İsmail Baran, Ak Parti Körfez İlçe Başkanı Osman Badem, meclis üyesi adayları ve teşkilat mensupları ile birlikte İlimtepe Mahallesi’nde çeşitli ziyaretlerde bulundu.

İsmail Baran İlimtepe’yi Turladı

Ak Parti Körfez Belediye Başkan Adayı İsmail Baran, Ak Parti Körfez İlçe Başkanı Osman Badem, meclis üyesi adayları ve teşkilat mensupları ile birlikte İlimtepe Mahallesi’nde çeşitli ziyaretlerde bulundu.

18 Mart 2014 Salı 18:24
İsmail Baran İlimtepe’yi Turladı
 Ak Parti Körfez Belediye Başkan Adayı İsmail Baran, Ak Parti Körfez İlçe Başkanı Osman Badem, meclis üyesi adayları ve teşkilat mensupları ile birlikte İlimtepe Mahallesi’nde ilk olarak KOMEK kursunu ziyaret ettiler. İsmail Baran İlimtepe KOMEK kursu yetkililerinden çalışmaları hakkında bilgi aldıktan sonra sınıfları gezerek kursiyerler ile sohbet etti. Ak Partililer daha sonra İlimtepe Sağlık Merkezinde görev yapan doktor ve sağlık çalışanlarını ziyaret ettiler.İlimtepe Mahallesinde bulunan esnafları gezen Ak Parti Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve beraberindekiler İlimtepe Merkez Cami çay ocağında cemaatle bir süre sohbet etti. Mahallede hasta ve yaşlı ziyaretlerinde de bulunan İsmail Baran, İlimtepe’de ikamet eden Çeçenlerle bir araya geldi. Çeçenlerle uzun süre sohbet eden Baran daha sonra İlimtepe İlköğretim Okuluna geçti.

 

BARAN “İNSAN BİLMEDİĞİNİ DE BİLMESİ GEREKİR”

Okul Müdürü Tamer Terzi tarafından karşılanan ve yapılan toplantıda öğretmenlere Körfez’e yapacağı projeleri anlatan Ak Parti Körfez Belediye Başkan Adayı İsmail Baran “ Tecrübeli ekiple Körfez’e hizmet etmeye geliyoruz. Diğer siyasi parti adayları içerisinde belediyeciliği bilen tek kardeşiniz benim. Onlar sadece bu işin edebiyatını yapıyorlar. Bunu hazırladıkları seçim beyannamesi de gösteriyor. Merkezi hükümetin yada Büyükşehir belediyesinin yapabileceği projeleri, kendilerinin yapabileceklerini sanıyorlar. İnsan bilmediğini de, bilmesi gerekir. Ben belediyecilik hususunda stajımı yaptım. Bu hususta tecrübeli bir Kocaeli Büyükşehir Belediye başkanımız var. Ben kendime ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na sizlerden destek istiyorum” dedi.

 

İLİMTEPE’Yİ GERÇEK MANADA İLİMTEPE YAPACAĞIZ

İlimtepe kalıcı konutlarda ev toplantılarına katılan İsmail Baran, daha sonra 17 Ağustos İlköğretim Okulunuziyaret etti.Okul Müdürü Atilla Öztürk tarafından karşılan İsmail Baran burada da öğretmenlerle uzun süre projelerini anlattı. Baran “Seçim beyannamemizde bulunan projeleri ve daha fazlasını yaparak İlimtepe’yi gerçek manada ilimtepe yapacağız.” dedi. Okuldan ayrılırken, bahçede karşılaştığı çocuklarla voleybol oynayan İsmail Baran kalıcı konutlardaki esnafları da tek tek dolaştı. Kalıcı konutlardaki cami derneğinde cami cemaatiyle de sohbet etmeyi ihmal etmeyen İsmail Baran’ın İlimtepe Mahallesindeki son ziyareti Erikli’de ikamet eden Ak ailesine oldu. İlimtepe Mahallesi’nde gün boyu vatandaşlarla beraber olan İsmail Baran gördüğü ilgiden çok mutlu olduğunu belirtti.

Son Güncelleme: 20.03.2014 18:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38