İYİ Partili Polat’tan partililere ziyafet

İYİ Parti Körfez İlçe Teşkilat Başkanı Tugay Polat ve eşi Gülşen Hanım, Kirazlıyalı’daki yeni bağlarında parti yöneticilerini ağırladı. Konuklara cağ kebabı ikramının yapıldığı bu çok özel buluşma renkli görüntülere sahne oldu

İYİ Partili Polat’tan partililere ziyafet

İYİ Parti Körfez İlçe Teşkilat Başkanı Tugay Polat ve eşi Gülşen Hanım, Kirazlıyalı’daki yeni bağlarında parti yöneticilerini ağırladı. Konuklara cağ kebabı ikramının yapıldığı bu çok özel buluşma renkli görüntülere sahne oldu

21 Haziran 2021 Pazartesi 08:47
İYİ Partili Polat’tan  partililere ziyafet

EŞİ İLE BİRLİKTE

Uzun yıllar Demokrat Parti’de siyaset yaptıktan sonra meclis üyesi adaylığı sürecini geçirdiği yerel seçimlerin ardından Meral Akşener liderliğindeki İYİ Parti’ye geçen genç ve başarılı siyasetçi Tugay Polat, yine farklı ve renkli bir etkinliğe daha imza attı. Tugay Polat ve eşi Gülşen Polat’ın Kirazlıyalı’daki bağlarında gerçekleşen buluşmaya partililer yoğun ilgi gösterdi.

CAĞ KEBABI İKRAMI

Düzenlenen programda teşkilatın tüm kademelerinden onlarca partili hazır bulundu. Etkinlikte Erzurum usulü ile hazırlanan cağ kebap, konuklara ikram edilirken, ev sahibi Tugay Polat ile eşi Gülşen Hanım, örnek bir ev sahipliği sergilediler. Gerçekleşen bu görkemli ziyafetle partililer hem farklı bir gün geçirdiler hem de son dönemde yaşanan yoğun siyasi gündemden biraz olsun uzaklaşma imkanı buldular.

SÜRÜM DE KATILDI

Bu arada ailenin Kirazlıyalı’daki özel hanelerinde gerçekleşen buluşmaya katılanlar arasında İYİ Parti Körfez İlçe Başkanı Cahit Sürüm ile Körfez Belediye Meclisi’nin İYİ Partili üyeleri Mehmet Candemir ve Reşat Sarı da yer aldı. Bu arada konukları ile yakından ilgilenen İYİ Parti Körfez İlçe Teşkilat Başkanı Tugay Polat, benzer etkinlikleri belirli aralıklarla tekrarladıklarını dile getirdi.

“İKTİDARA HAZIRIZ”

İYİ Parti olarak Türkiye’ye için ümit olma vaadi ile yola çıktıklarını belirten Polat, “İyi insanların bir araya gelerek kurduğu İYİ Parti, gerçek bir vatan ve millet hareketidir. Bize düşen teşkilatlar olarak bu hareketi önce Körfez ilçemizde, ardından Kocaeli genelinde ve elbette Türkiye’de iktidara taşımaktır. Ülkemizin geleceği bu İYİ kadrolardadır. Biz Körfez’de her an seçim olacakmış gibi hazırız” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38