banner28
banner23
banner36

İzzet İbiş’te gülen Hereke Yıldız oldu

Körfez Belediyesi tarafından merhum İzzet İbiş anısına düzenlenen minikler futbol turnuvasının finali nefesleri kesti. Gülen Hereke Yıldızspor olurken, Başkan Söğüt, “En güzel yatırım, sizlere yapılandır” dedi

İzzet İbiş’te gülen Hereke Yıldız oldu

Körfez Belediyesi tarafından merhum İzzet İbiş anısına düzenlenen minikler futbol turnuvasının finali nefesleri kesti. Gülen Hereke Yıldızspor olurken, Başkan Söğüt, “En güzel yatırım, sizlere yapılandır” dedi

19 Temmuz 2021 Pazartesi 13:44
İzzet İbiş’te gülen Hereke Yıldız oldu

İzzet İbiş’te gülen Hereke Yıldız oldu

Körfez Belediyesi tarafından ilimiz futbolunun duayen isimlerinden, geçtiğimiz yıllarda hayatını kaybeden Yeniyalı Barbarosspor Başkanı İzzet İbiş adına düzenlenen minikler futbol turnuvası muhteşem finale sahne oldu. Alparslan Türkeş Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen turnuvanın finalinde gülen İlimtepe Gençlerbirliği’ni 5-0 ile geçen Körfez Belediyesi Hereke Yıldızspor oldu. Üçüncülük maçında ise Körfez Belediyesi Gençlerbirliği, Taşköprü Birlikspor’u 2-1 ile geçti.

YOĞUN KATILIM VARDI

Turnuvanın final gecesinde; Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Körfez Garnizon Komutanı Gökhan Güllüoğlu, Belediye Başkan Yardımcıları Faruk Denli ve Osman Yurt, KASKF Başkanı Murat Aydın, Körfez Amatör Kulüpler Birliği Başkanı Tarık Gürgen, kulüp yöneticileri, STK temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı. Final gecesinde ilk olarak üçüncülük ve dördüncülük maçı gerçekleştirildi.

FİNAL NEFESLERİ KESTİ

11-12 yaş gurubunda 13 takımın katıldığı turnuvanın üçüncülük maçı; Körfez Belediyesi Gençlerbirliği ve Taşköprü Birlikspor arasında gerçekleştirildi. Gülen tarafın Körfez Belediyesi Gençlerbirliği Spor Kulübü’nün olduğu maçta miniklerin sevinci görülmeye değerdi. Üçüncülük maçının hemen ardından ise merakle beklenen final karşılaşmasına geçildi.

DOSTLUK KAZANDI

Konfetiler eşliğinde sahaya çıkan iki takımın minikleri, seyiriciyi selamladı. Başlama vuruşu ile birilikte heyecan maç boyunca devam etti. Körfez Belediyesi Hereke Yıldızspor, muhteşem oynadığı maç sonunda kupayı kazanmayı başarırken, minikler kaybeden takımın sporcularını da tebrik ederek örnek davranış sergiledi. Maç sonrasında da kupa seronomisine geçildi.

13 TAKIM, 260 SPORCU

Körfez Belediyesi’nin düzenlediği turnuvaya 11-12 yaş grubu turnuvasında; A Grubu’nda Kirazlıyalı, Taşköprü Birlik, Körfez Vefaspor ve Herges, B Grubu’nda Körfez GB, Serkan Karaduman FK, İlimtepe GB ve Körfez Atılım, C Grubu’nda Çamlıtepe, Esenspor, Trabzonspor FK, H.Yıldız ve Yeniyalı takımları yer aldı. Tüm takım sporcularına sertifika takdim edildi.

İZZET İBİŞ’İN AİLESİNE PLAKET

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, İzzet İbiş’in ailesine plaket takdim etti. Ayrıca turnuvada görev alan hakemler; Muhammet Tutağ, Ayhan Özey, Mahmut Zengin’e plaket takdim edildi. Turnuvada en iyi kaleci: Yusuf Alparslan Dursun (Hereke Yıldızspor) olurkeni gol kralı ise Burak Turan (Hereke Yıldızspor) oldu. Daha sonra turnuvada dereceye giren takımlara tek tek plaket ve madalyaları takdim edildi.

----------------

KASKF Başkanı Murat Aydın:

Kimse darılmasın, ben

yiğidin hakkını veririm

Kupa töreni öncesinde ilk olarak kürsüye gelen Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın,Bugün gerçekten hava çok sıcaktı ama futbolun oynanabileceği bir şartlar oluştu. Bu güzel organizasyonun yapılmasında emeği geçen spor adamları, kulüp başkanlarımız ve desteğini esirgemeyen Şener Söğüt başkanımıza teşekkür ediyorum.

FUTBOLU ÖZLEDİK

Futbolu ve sporun her noktasını özledik. Geçen hafta bir organizasyon için yine Şener Başkanımız ile beraberdik. Gençlerin, spor kulüplerimizin özlemi olan bu tür organizasyonları yaparak desteini esirgemeyen Başkanımız ve ekibi gerçeklten çok önemli çalışmalar yapıyor.

KİMSE KUSURA BAKMASIN!

Ben ilçe ilçe geçen bir insanım. Dün Kartepe’de güreşlerdeydim. Bakın yiğidin hakkını vermemiz lazım. Niye vermemiz lazım? Birilerin bunları söylediğimiz zaman farklı yorumlarda yapıyor. Ama şu bir gerçek ki; Spor dendiği zaman, spor konuşulduğunda işte Körfez’de böyle bir belediye başkanı var. Her noktada desteğini veriyor, her noktada çalışıyor. Hem dua ediyoruz hem teşekkür ediyoruz” dedi.

--------------

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt;

2 yılda 50 milyon TL’lik

YATIRIM, 7 TESİS

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Körfez’e 2 yılda 7 tesis kazandıracaklarını belirterek, “En büyüğü olan 35 milyon TL’lik kapalı spor salonu için ihaleyi 2 ay içinde gerçekleştireceğiz” dedi

İZZET İBİŞ’İN ADI YAŞATILACAK

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, turnuvada miniklere seslendi. İzzet İbiş’in önemli bir spor adamı olduğuna değinen Söğüt, “İsmini evine yakın bölgede yaptığımız Cevher Dudayev Parkı’nda yaptığımız sahaya vererek ismini yaşatacağız” dedi. Spor denilince akla Körfez’in geldiğini belirten Başkan Söğüt, “Körfez olarak sporu berçekten çok seviyoruz.

DESTEĞİMİZ HEP SÜRECEK

Önemli yatırımlar yapıyor, desteğimizi her zaman sunuyoruz. Kocaelispor’dan tutun amatör spor kulüplerimize kadar maddi, manevi ve tesis anlamında bugüne kadar her türlü desteği verdik. Amacımız başarılara yenilerini eklemek. Spor anlamında altyapıyı güçlü oluşturmak istiyoruz.

BİRER ŞAMPİYONSUNUZ

Güzel bir turnuva oldu. Miniklerimiz ter döktü, koştu, koşturdu. Kupayı almak için her biriniz büyük gayretler sarf etti. Bu tür organizasyonların bir tane şampiyonu olur ama hepiniz birer şampiyonsunuz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38