banner28
banner23
banner36

Kadın Girişimciler Toplantıda Buluştu

Körfez’in yöneten ve üreten bayanları Atalar Mahallesinde düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldi.

Kadın Girişimciler Toplantıda Buluştu

Körfez’in yöneten ve üreten bayanları Atalar Mahallesinde düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldi.

11 Nisan 2016 Pazartesi 16:11
Kadın Girişimciler Toplantıda Buluştu
 Kadın Girişimciler Toplantıda Buluştu

Toplantıya Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu Katıldı

Bayan girişimci sayısının her geçen gün arttığı Körfez’de belirli aralıklarla çeşitli toplantılar düzenlenmeye devam ediyor. Oluşturulan profesyonel hizmet alt yapısı ile esnafı bölgenin en büyük yatırımcısı yapan Körfez Belediyesi, Kentin girişimci ve esnaf bayanlarını Yonca Restaurantta ağırladı. Toplantıya Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Körfez Belediye Başkan Yardımcısı Selahattin Kabadayıoğlu, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın eşi Bilge Baran, Belediye Meclis üyesi Pınar Uysal, Körfez’de görev yapan bayan müdürler ve girişimci bayanlar katıldı.

Sezer Katırcıoğlu, “Bayanlarımız Yavaş Yavaş Ekonominin İçerisine Girmeye Başladı”

Körfez’de kadın girişimci sayısının artışına dikkat çeken Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, “Bayanlarımız yavaş yavaş ekonominin içerisine girmeye başladı. Devletimiz kadın girişimcilerimizin sonuna kadar yanında. Kadın girişimcilere hazine desteği sağlayan devletimiz, 100.000 TL krediye kredi garanti fonundan %85 oranında kefalet imkanı sunuyor. Bu imkandan birçok kadın girişimci arkadaşlarımız yararlandı.” Dedi.

Sizlerle Gurur Duyuyorum

Gerçekleşen toplantıda kadın girişimcilerin ortaya koyduğu başarılardan duyduğu memnuniyeti ifade eden Radiye Sezer Katırcıoğlu, “Sizleri dimdik sağlam bir bir şekilde ayakta görmekten gurur duyuyor, başarılarınızın devamını diliyorum.” Şeklinde konuştu.

Sizlerin Yaptığı Güzelliklerle Körfez Daha Da Güzelleşecek

Körfez Belediye’si Başkan Yardımcısı Selahattin Kabadayıoğlu, “Körfez ile alakalı sizlerle birlikte ilçemizi belli bir duruma getirdik. İlçemizi daha da güzel yapacağız. Körfez’i güçlendirerek cazip duruma getirdik. İlçemizin ekonomisi de her geçen gün girişimcilerimizin artmasıyla güçleniyor. Sizlerin yaptığı güzelliklerle Körfez daha da güzelleşecek.” İfadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından kadın girişimciler Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Körfez Belediye Başkan Yardımcısı Selahattin Kabadayıoğlu’na desteklerinden ötürü teşekkür etti. Daha sonra çekilen toplu resimlerin ardından düzenlenen toplantı sonlandırıldı. 

Son Güncelleme: 11.04.2016 16:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38