banner28
banner23
banner36

Kampüs projesi bölge için adeta bacasız bir sanayi

Hacı Osman Mahallesi’nde mahalle teşkilatı ile bir araya gelen Başkan İsmail Baran, üniversite kampüsünde öğrenci sayısının 5 bine çıkması ile bölgede ekonomik canlanmanın daha da artacağını belirtti

Kampüs projesi bölge için adeta bacasız bir sanayi

Hacı Osman Mahallesi’nde mahalle teşkilatı ile bir araya gelen Başkan İsmail Baran, üniversite kampüsünde öğrenci sayısının 5 bine çıkması ile bölgede ekonomik canlanmanın daha da artacağını belirtti

13 Kasım 2018 Salı 11:19
Kampüs projesi bölge için  adeta bacasız bir sanayi

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, mahallte teşkilatlarına yönelik gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında son olarak Kışladüzü, Hacı Osman ve Mimar Sinan Mahalle Teşkilatları ile bir araya geldi. Başkan İsmail Baran’a ziyaretlerinde; Başkan Yardımcısı Levent Yılmaz ve  belediye meclis üyeleri de eşlik etti. Başkan Baran ilk olarak Kışladüzü Mahallesi’ne geçti burada vatandaşlarla bir araya gelerek onların talep ve önerilerini dinledi.

BACASIZ BİR SANAYİ GİBİ

Başkan İsmail Baran daha sonra Hacı Osman Mahallesi’nde mahalle teşkilatı ile bir araya geldi. Hacı Osman Mahallesi’nde özellikle üniversitenin gelmesi ile birlikte ekonomik canlanma olduğunu belirten Başkan İsmail Baran, “Bu sene 2 bin 500 öğrencimiz eğitime başaldı. 4 yıl içinde bu sayı 5 bine yükselecek. Bölgemizde 5 bin öğrencimizin eğitim görecek olması ekonomik anlamda önemli. Adeta bacasız bir sanayi” dedi.

OYUMUZ SÜREKLİ ARTIYOR

Hacı Osman Mahallesi’nde oy oranımız sürekli artıyor. Bu teşkilatlarımızın başarısıdır.

Başımızda gerçekten gecesini gündüzüne katarak çalışan bir liderimiz var. Hepimiz onu örnek alırsak onun gibi ibadet aşkıyla çalışırız. Önümüzde yerel seçim takvimi var. Bizler şimdiden ziyaretlere başlayacağız ve kutlu davayı anlatacağız. Sadece yerelde değil, genelde hayata geçen projeleri de vatandaşlara aktaracağız, gönüllerine kazınacağız.

KAPALI PAZAR PROJESİ HAZIR

Hacı Osman Mahallemizde bir çok projeyi hayata geçirdik. Üniversite projemiz dışında Yarımca -İlimtepe yolu devam ediyor. Hafriyat çalışmaları bu hafta tamamlanıyor ve asfalt serimine başlayacağız. Muhtarlığın hemen yan tarafında kapalı pazar projemiz var. İhale aşamasına geldik. Projesi tamamladı onu da inşallah 2019’da yapacağız. Kocaeli’de ilk tematik liseyi mahallemize yapıyoruz. Onun da kaba inşaatı bitmek üzere. Yani Hacı Osman Mahallemize bir çok yatırımı hayata geçirdik” dedi.

YENİ YATIRIMLARA İMZA ATACAĞIZ

Başkan İsmail Baran daha sonra Mimar Sinan Mahallesi’ne geçti ve burada teşkilat mensupları ile sohbet etti. AK Parti’nin Körfez’de üç dönemdir iktidarda olduğunu belirten Başkan İsmail Baran, “Dördüncü dönemde de yine AK Parti bayrağını Körfez’e dikeceğiz ve daha büyük yatırımlara imza atacağız. Bizden önce nelerin yapıldığını görüyoruz. Hem yerelde hem de genelde büyük bir gayret içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

SÖZÜMÜZÜN ÜÇ KATI YATIRIM YAPTIK

Yerelde söz verdiğimiz 150 milyon liralık bir yatırım vardı ama bizler 400 milyon liralık yatırımı hayata geçirdik. Vaatlerimizin üç katı hizmet gerçekleştirdik. İşte AK Parti bu” ifadelerini kullandı. Başkan İsmail Baran daha sonra teşkilat üyelerinin bölgeleri için yönelttiği soruları tek tek cevapladı.

Son Güncelleme: 14.11.2018 09:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38