Kapalı pazarlar tek tek hayata geçiyor

Körfez Belediyesi tarafından 5 mahallede yapılacak kapalı pazarlardan biri olan Yukarı Hereke Kapalı Pazar için çalışmalar devam ediyor

Kapalı pazarlar tek tek hayata geçiyor

Körfez Belediyesi tarafından 5 mahallede yapılacak kapalı pazarlardan biri olan Yukarı Hereke Kapalı Pazar için çalışmalar devam ediyor

09 Ağustos 2017 Çarşamba 17:14
 Kapalı pazarlar tek  tek hayata geçiyor

 

Yeniyalı Mahallesi’nde hayata geçirilen Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi ve Kapalı Pazarı sonrasında; Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran 5 mahallede daha kapalı pazarların hayata geçirileceğini açıklamıştı. O projelerden biri olan Yukarı Hereke Kapalı Pazarı için hafriyat çalışmaları devam ediyor. Bölgede kalıcı konutların olduğu alanda daha önce 17 Ağustos Kapalı Pazarı tamamlanmış ve faal duruma getirilmişti.

MODERNİZE EDİLDİ

Çamlıtepe Mahallesi’nde bulunan kapalı pazar genişletilerek modernize edilirken, Yukarı Hereke’de yapımı kısa süre önce başlanan kapalı pazar içinde çalışmalar hızlandırıldı. Ahmed-i Hani Parkı ile yapımı tamamlanan Yukarı Hereke Kültür Merkezi inşaatı arasındaki alanda yapımına başlanan kapalı pazarda hafriyat çalışmalarının kısa süre içerisinde tamamlanacağı belirtildi.

5 YIL İÇİNDE KALMAYACAK

İlçede bir çok noktada yaşanabilir alanlar oluşturduklarını belirten Başkan Baran, “5 yıl içinde 1 tane mahalle arası pazar bırakmayacağız demiştik. Bu doğrultuda da çalışmalarımız sürüyor. Hem pazarcı esnafımızın hem de vatandaşımızın modern bir pazar alanında hizmet almasını sağlamak, bizlerin görevi” ifadelerini kullandı.

 

Son Güncelleme: 09.08.2017 18:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38