banner28
banner23
banner36

Karaküllah Ailesi Körfez’e Veda Etti

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Hâkimler ve Savcılar yüksek Kurulunun 15.01.2015 yılı Kararnamesi ile Körfez Cumhuriyet Başsavcılığından, Çorum Cumhuriyet Başsavcılığına eşi Arzu Karaküllah ile birlikte atanan Üzeyir Karaküllah’a Tütünçiftlik Kültür Merkezinde veda yemeği düzenledi.

Karaküllah Ailesi Körfez’e Veda Etti

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Hâkimler ve Savcılar yüksek Kurulunun 15.01.2015 yılı Kararnamesi ile Körfez Cumhuriyet Başsavcılığından, Çorum Cumhuriyet Başsavcılığına eşi Arzu Karaküllah ile birlikte atanan Üzeyir Karaküllah’a Tütünçiftlik Kültür Merkezinde veda yemeği düzenledi.

24 Ocak 2015 Cumartesi 12:53
Karaküllah Ailesi Körfez’e Veda Etti

Düzenlenen veda yemeğine Körfez Belediye Başkanı İsmail ve eşi Bilge Baran, Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can ve Şengül Can, Körfez Cumhuriyet Başsavcısı Üzeyir Karakülah ve eşi Arzu Karaküllah, Körfez Müftüsü Hasan Erdoğan, Körfez İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Fikret Çetin Kale, Körfez Emniyet Müdürü Cenk Özmen, Körfez İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Okutan, Körfez Ticaret Odası Başkanı Mustafa Efe, Körfez adliyesinde görev yapan hakim ve savcılar, Körfez Belediye Başkan Yardımcıları, sanayi kuruluşları ve üst düzey temsilcileri, belediye meclis üyeleri, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş düzenlenen veda yemeğinde bir araya geldi.

Körfezliler Karaküllah Ailesini Yalnız Bırakmadı

Hâkimler ve Savcılar yüksek Kurulunun 15.01.2015 yılı Kararnamesi ile Körfez Cumhuriyet Başsavcısı Üzeyir Karaküllah Çorum Cumhuriyet Başsavcılığına atandı. Eşi Arzu Karaküllah ise Hâkim olarak Çorum’a atandı. Bu kapsamda kendileri için düzenlenen yemekte buluşan Körfezliler Karaküllah ailesini yalnız bırakmadı.

Veda yemeğinde kendileri için hazırlanan sürprizlerle duygulu anlar yaşayan Karaküllah ailesi, masaları teker teker gezerek hoş geldiniz dediler. Programın başlaması ile birlikte kendileri için hazırlanan sinevizyon gösterisini izleyen misafirler Karaküllah ailesini göstermiş oldukları başarılı çalışmalardan dolayı ayakta alkışladılar.

Başkan Baran, “Karaküllah Ailesine Teşekkür Ediyorum”

Düzenlenen veda yemeğinde konuşan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Başsavcı Üzeyir Karaküllah ve eşi Arzu Karaküllah’ı görmekten ve onu tanımaktan oldukça memnun olduklarını ifade ederek, Körfez’deki başarılı çalışmalarından dolayı Karaküllah ailesini tebrik etti. Başkan Baran, Karaküllah’ın ilk geldiği günden bu yana Körfez’e gönülden bağlandığını hissettiğini ifade ederek kendisinin burada güzel projelerin altına imza attığını söyledi. Başkan Baran, “Körfez Cumhuriyet Başsavcımızı buradan uğurluyoruz ama biz kendilerini tekrar İl Cumhuriyet Başsavcısı olarak ilimizde görmek istiyoruz. Benim gönlümden ve içimden böyle dua etmek geçti.” ifadelerini kullandı. Üzeyir Karaküllah ve eşi Arzu Karaküllah’ın tam bir Anadolu insanı olduklarını vurgulayan Başkan Baran, memuriyetliğin zorluklarına da değindi. Başkan Baran, “Körfez için gece gündüz çalışan, bizi yürekten seven Başsavcımızın yolu açık olsun. Çorum’da da eşi ile birlikte başarılı çalışmalar çıkaracağına yürekten inanıyorum. Yeni görev yerinin ailesiyle birlikte kendine hayırlı olmasını diliyorum. Ayrıca, katılımlarıyla gecemizi onurlandıran değerli misafirlerimize de teşekkür ediyorum” dedi.

Arzu Karaküllah Duygu Yüklü Bir Konuşma Gerçekleştirdi

Duygulu anların yaşandığı veda yemeğinde eşi Arzu Karaküllah ile birlikte konuşma yapan Üzeyir Karaküllah mikrofonu ilk olarak eşine verdi. Arzu Karaküllah, “Ben birlik ve beraberlik içerisinde güzel bir çalışma ortamını paylaşmaktan duyduğum memnuniyeti ifade etmek istiyorum. Göreve başladığımız günden bugüne kadar bizlere desteklerini esirgemeyen tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim. Bizleri bir hayli duygulandıran ve bu geceyi düzenleyen Belediye Başkanımız İsmail Baran’a teşekkür ederiz. Bu güzel gecede bizleri yalnız bırakmayan çalışma arkadaşlarıma ve siz değerli dostlarıma ayrı ayrı teşekkür ederim. Biz sizlerden memnunuz güzel bir dostluk kurduk. Çorum’da da bir eviniz olduğunu unutmayın diyor, saygılar sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Çorum’da Bir Eviniz Olduğunu Unutmayın

Aynı şekilde mikrofonu eline alan Üzeyir Karaküllah düzenlenen gecede duygulu bir konuşma gerçekleştirdi. Geçirdikleri 4 yılı aşkın sürede oluşan birlik ve beraberlik duygusunu vurgulayan Karaküllah, “İlçemizde üst seviyede birlik ve beraberlik hâkimdi. Her hafta bizleri sosyal aktivitelerle buluşturan arkadaşlarıma teşekkür ederim. İlçemizde huzurlu ve güvenli bir ortam oluşmasını sağlayan ve daim kılan gerek Emniyet ve Jandarma teşkilatımıza, gerekse diğer kurumlarla teşekkür ederim. Körfez çok güzel bir ilçe. Bende bu güzel ilçede huzurlu ve güvenli bir şekilde görev yapma imkânı bulduğum için çok memnunum. Körfez Belediye Başkanımız Sayın İsmail Baran’a ayrı ayrı teşekkür ederim. Bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmadı. Bu geceyi düzenleyen Belediye Başkanımıza teşekkür ederim. Eşimin de dediği gibi Çorum’da bir eviniz olduğunu unutmayın. Hakkınızı helal edin” dedi.

Yapılan duygu yüklü konuşmaların ardından sahneye gelen Başkan Baran ve eşi Bilge Baran, Kaymakam Dr. Hasan Hüseyin Can ve eşi Şengül Can, Körfez Ticaret Odası Başkanı Mustafa Efe Karaküllah ailesine çeşitli hediyeler ve çiçek takdim etti. Daha sonra çekilen toplu resimlerin ardından davetliler ve protokol kendileri için sunulan yemekleri yediler.

Son Güncelleme: 26.01.2015 17:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38