Körfez Belediyesi Çevreci Hizmetleri Takdir Topluyor

Körfez Belediyesi özel atıkların toplanması ve hayata geri kazandırması konusunda çalışmalarına aralıksız devam ediyor

Körfez Belediyesi Çevreci Hizmetleri Takdir Topluyor

Körfez Belediyesi özel atıkların toplanması ve hayata geri kazandırması konusunda çalışmalarına aralıksız devam ediyor

25 Eylül 2014 Perşembe 15:27
Körfez Belediyesi Çevreci Hizmetleri Takdir Topluyor
Körfez Belediyesi Geliştirdiği Projelerle Doğal Kaynakları Koruyor
Körfez Belediyesi, Katı atık düzenli depolama sahasını AB direktifleri ile çevre ve şehircilik bakanlığı mevzuatına uygun olarak işletiyor. Temizlik İşleri ve Çevre Koruma Müdürlüğü birimlerce oluşturulan ekipler tarafından Körfez’in atıkları planlı ve programlı şekilde toplanıyor. Körfez Belediyesi, hepimizin ortak varlığı olan çevrenin korunması ve iyileştirilmesi için son sürat çalışıyor. Doğal kaynakların ve kent dokularının en uygun şekilde korunması ve kullanılması öncelikli hedeflerinden olan Körfez Belediyesi, Su-toprak ve hava kirlenmesinin önlenmesi, Körfez’in doğal ve tarihsel zenginliklerinin korunarak bugünkü ve gelecek kuşaklara aktarılması için çeşitli projeler geliştiriyor.
Atıklar Düzenli Bir Şekilde Toplanarak Bertaraf Ediliyor
İzaydaş Atık Düzenli Depolama Sahasına gelen evsel nitelikli katı atıklar düzenli depolama yöntemiyle bertaraf ediliyor. Taban izolasyonu, Sanayi Atıkları, Özel Atıklar, Fabrikalardan çıkan atıkları ve çevresel izleme çalışmaları düzenli olarak takip ediliyor, depolama yöntemi ile atıkların çevre ve insan sağlığına etkilileri minimize ediliyor. Körfez Belediyesinin kendi bünyesindeki araçları tarafından toplanan evsel atıklar halk sağlığını olumsuz etkilemeden en çabuk şekilde Körfez Belediyesi Katı Atık Depolama Sahası'na nakli sağlanıyor.
Her Alanda En İyi Hizmet” Anlayışı İle Çok Daha Güzel Bir ‘Körfez’ İçin Çalışıyoruz
Körfez Belediyesi Başkanı İsmail Baran atıkların çevreye olan zararlarından bahsederek, “Belediye olarak yaptığımız projeler ve seminerler ile halkımızı bilinçlendiriyoruz. Halkımız çağrı merkezlerimizi aradıkları zaman belediye ekiplerimiz kendi bünyemizde olan araçlarımızla çevreye bırakılan atıkları sorunsuz bir şekilde topluyor ve nakli sağlanıyor. Her alanda en iyi hizmet” anlayışı ile çok daha güzel bir ‘Körfez’ için çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Çevre temizliği ve kontrolünde de çalışmalarımız sürüyor. Körfezin her her mahallesine ve belirli yerlerine atık toplama noktaları kuruldu” dedi.
Son Güncelleme: 26.09.2014 14:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38