banner28

Körfez Belediyesi Ekipleri 7/24 Çalışıyor

Temizlikte büyük atılım yapan Körfez Belediyesi, yoğun temizlik programını gece gündüz uygulayarak sağlıklı alanlar yaratma konusundaki duyarlılığını sürdürüyor

Körfez Belediyesi Ekipleri 7/24 Çalışıyor

Temizlikte büyük atılım yapan Körfez Belediyesi, yoğun temizlik programını gece gündüz uygulayarak sağlıklı alanlar yaratma konusundaki duyarlılığını sürdürüyor

17 Ekim 2014 Cuma 16:44
Körfez Belediyesi Ekipleri 7/24 Çalışıyor
Hürriyet Bulvarında İşlem Tamam
Temizlik işleri müdürlüğünce başlatılan, Körfezin cadde ve sokaklarındaki ummalı çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Körfez İlçesi, her gün bir mahalle olmak üzere ekipler tarafından düzenli olarak önce araçlar tarafından, ardından temizlik görevlileri tarafından süpürülüyor. Körfez’de Afet kaçış yolu olarak bilinen “Hürriyet Bulvarı” Körfez Belediyesi Temizlik İşleri ekiplerince çalışma başlatılarak bulvarın temizliği baştan aşağı titizlikle tamamlandı. Temizlik İşleri Müdürlüğü, vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda, günlük çalışma programlarına bu talepleri de değerlendirerek tam kapasite hizmet üretiyor. 
Düzenli ve Özverili Çalışma 
Rutin sokak temizliğinin yanı sıra ekipler tarafından cadde ve mahalle, mahalle toplu temizlik çalışması yapan Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, açık ve kapalı pazar yeri yıkamasından, ibadethanelerin temizliği ve okulların bahçe temizliği, çöp konteynerlerinin yıkanmasına kadar geniş bir çalışma programı dâhilinde hizmet veriyor. 
Dezenfektan Çalışmalarını Gece Gündüz Devam Ediyor
Körfezin en işlek caddelerinden olan Ağadere Caddesi, Tuğrul Caddesi geçtiğimiz günlerde sabunlu su ile titizlikle yıkanmıştı. Aynı şekilde çalışmalarına ara vermeden sürdüren Temizlik İşleri Müdürlüğü, Caddeler gibi yoğun yaya trafiğinin olduğu yerlerde dezenfektan çalışmalarını gece sürdüren ekipler, gün ağarırken ana arterlerdeki ve civarındaki cadde sokak temizliğini titizlikle devam ettiriyor. 
Vatandaştan Gelen Çağrılar Anında Değerlendiriliyor
Ayrıca Belediye ekipleri Yol kenarlarına bırakılan koltuk, kanepe, ağaç dalları, hafriyat kalıntıları gibi çöp kamyonunun toplayamadığı atıklar, Körfez Belediyesine ait araçla çöp toplama işleminden hariç olarak toplanıyor. Vatandaşlardan gelen talepleri ve çağrıları program kapsamında değerlendiren ekipler çevreye bırakılan atıkları özenle topluyor.
Başkan Baran, “Körfez Hepimizin”
Belediyecilik hizmetlerinde temizliğin önemli bir yeri olduğunu ifadeden Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “Sağlıklı nesiller için sağlıklı kentlerin var olması ve sürdürülmesi, modern dünyanın gerekleri arasındadır. Biz ‘Şeffaf Belediyecilik’ anlayışımızı her alanda olduğu gibi temizlik konusunda da uygulayarak, Kocaeli’nin göz bebeği Körfezimizin pırıl pırıl olması için yoğun çalışma gerçekleştiriyoruz. Bu konuda sanayi kenti olmamız sebebiyle bölgemizde her gün çeşitli atıklar meydana çıkıyor. Körfezli hemşerilerimizin çevre temizliğine karşı daha duyarlılık göstermelerini bekliyorum. Körfez hepimizin ve bizim korumamızda.” dedi.
Son Güncelleme: 17.10.2014 16:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38