banner28
banner23
banner36

Körfez Belediyesi İçin Önce Temizlik

Körfez’in cadde ve sokaklarının temizliğine ayrı bir önem veren Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, belediyenin temizlik araçları filosuna takviye yaptı.

Körfez Belediyesi İçin Önce Temizlik

Körfez’in cadde ve sokaklarının temizliğine ayrı bir önem veren Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, belediyenin temizlik araçları filosuna takviye yaptı.

09 Ekim 2015 Cuma 15:09
 Körfez Belediyesi İçin Önce Temizlik

Yenilenen Araç Filoları İle Daha Temiz Bir Körfez

Körfez ve çevresinin temizliği için 7 gün 24 saat çalışan Körfez Belediyesi, "temiz bir çevre, sağlıklı bir gelecek" adına temizlik araçları filosunu yeniledi. Çöp konteyneri yıkama aracı hizmete girmesinin ardından iki adet çöp toplama araçlarını da filosuna ekleyerek hizmete sokan Körfez Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, 120 kişilik temizlik işleri personeli ve yenilenen araç filoları ile daha temiz bir Körfez için çalışıyor.

Körfez Belediyesi, temizlik işlerini ön planda tutuyor. Çevre sağlığı açısından temizlik işlerinin ihmale gelmez bir önem arz ettiğini vurgulayan Başkan İsmail Baran “Temiz insan çevresinden belli olur”  anlayışıyla hareket ettiklerini ifade etti.

Yeni Araçlar Körfez’in Sokaklarında

Geçtiğimiz günlerde alımı yapılan, 13+1,5 metre küplük kapasiteli hidrolik sıkıştırmalı çöp toplama aracı, Körfez’in sokaklarına indi. Belediye Başkanı İsmail Baran’ın geçtiğimiz aylarda kendi bünyesine kazandırdığı çöp konteyneri yıkama ve dezenfekte aracı ise günde 70 konteynır yıkayarak alışılmışın dışında bir hizmet sunuyor. Birbirinden farklı özellikleri ile Körfez’i son teknolojik ürünler ve araçlarla tanıştıran Başkan Baran, belediyenin araç filosunu daha da güçlendireceklerini belirtti.

Körfez Belediyesinin Temizlik Politikası Takdir Topluyor

Tertemiz bir Körfez için hiç bir yatırımdan kaçınmayan Körfez belediyesinin hizmetleri halk tarafından takdirle karşılanıyor. Belediyenin temizlik politikasını ve kente verdiği değeri görmemenin imkansız olduğunu dile getiren Körfezliler Başkan Baran’a kente göstermiş olduğu ilgi ve alakadan ötürü teşekkür etti.

Son Güncelleme: 09.10.2015 15:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38