Körfez Belediyesi Spor Akademisi Işık Saçıyor

Körfez Belediyesi’nin hayata geçirdiği, geleceğin sporcularını yetişmesini sağlayacak olan Spor Akademisi çalışmalarıyla örnek olmaya devam ediyor. Dostluk Turnuvası Düzenlendi

Körfez Belediyesi Spor Akademisi Işık Saçıyor

Körfez Belediyesi’nin hayata geçirdiği, geleceğin sporcularını yetişmesini sağlayacak olan Spor Akademisi çalışmalarıyla örnek olmaya devam ediyor. Dostluk Turnuvası Düzenlendi

22 Ağustos 2016 Pazartesi 16:56
 Körfez Belediyesi Spor Akademisi Işık Saçıyor

 Körfez Belediyesi Spor Akademisi Işık Saçıyor

Körfez Belediyesi’nin hayata geçirdiği, geleceğin sporcularını yetişmesini sağlayacak olan Spor Akademisi çalışmalarıyla örnek olmaya devam ediyor.
Dostluk Turnuvası Düzenlendi
Yaşama geçirdiği projelerle Körfez'i belediyecilik alanında Türkiye'nin diğer belediyeleri için örnek ve model kent haline getiren Körfez Belediyesi, Yarımca Sahilinde yapımını tamamladığı spor tesisini hizmete açtı. Burada Spor İşleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini sürdürmeye başlayan Körfez Belediyesi Gençlerbirliği Kulübü, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor’unda katıldığı bir dostluk turnuvası düzenledi. 
2005-2006 doğumlu çocukların birbirleriyle kıyasıya mücadelesine Körfezlilerde ortak oldu. İlginin bir hayli yüksek olduğu turnuvada futbolcuların birbirinden güzel hareketleri sergilemesi maçların seyir zevkini yükseltti.  
Körfez Futbol Okulu Tam Kadro
Spor İşleri Müdürlüğü bünyesinde yaz dönemine hızlı bir başlangıç yaparak başarıları ardı ardına getiren Körfez Gençlerbirliği Kulübü hocaları tam kadro düzenlenen turnuvada yerini aldı. Futbolcularına kenardan verdikleri taktiklerle zafere taşıyan hocalar maçların ardından öğrencilerine saha içerisinde yapılmaması gereken hatalarını uygulamalı şekilde aktardılar. Düzenlenen turnuvayı Belediye Başkanı İsmail Baran’ın Spor Danışmanlığını yapan Metin Özkan ve Spor Kulübünün Müdürlüğünü yapan Adem Koyun’da yerinde takip etti. 
Körfez Gençlerbirliği Kulübü Şampiyon
Dostluğun hakim olduğu turnuvada Körfez Gençlerbirliği Kulübü sporcuları rakiplerini birer birer geçerek şampiyonluğa ulaştı. Beşiktaş Futbol Okulunu 4-3, Trabzon Futbol Okulunu ve Galatasaray Futbol Okulunu 2-0 gibi net skorlarla geçen Körfez Gençlerbirliği Kulübü bitiş düdüğünün ardından aileleriyle birlikte sevinç yumağı oluşturdu.
Velilerden Körfez Belediyesi’ne Teşekkür 
Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın talimatlarıyla kurulan Spor Akademisinde eğitim gören minik çocukların aileleri sunulan hizmetten duydukları memnuniyeti ifade ettiler. Yeni yapılan spor tesisini çok beğendiklerini söyleyen veliler, “Gençlere sporu sevdirmenin yanı sıra sağlıklarını da göz önünde bulundurmak çok önemli. Temiz ve hijyenik bir tesis ilçemize kazandıran Belediye Başkanımız İsmail Baran’a ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyoruz.” Şeklinde açıklama yaptılar.

Son Güncelleme: 01.09.2016 11:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38