Körfez Belediyesi Spor Yapma Olanağını Tüm Körfezlilere Sunuyor

Türkiye’nin görünen yüzü ve dünyaya açılan penceresi haline gelen Körfez, spora yönelik yatırımları artırarak devam ettiriyor.

Körfez Belediyesi Spor Yapma Olanağını Tüm Körfezlilere Sunuyor

Türkiye’nin görünen yüzü ve dünyaya açılan penceresi haline gelen Körfez, spora yönelik yatırımları artırarak devam ettiriyor.

28 Ekim 2015 Çarşamba 09:43
 Körfez Belediyesi Spor Yapma Olanağını Tüm Körfezlilere Sunuyor

 Körfez’de Sağlıklı ve Zinde Bir Toplum Oluşuyor

Spor, farklı dünyalar arasında köprü kurarak farklı kültürlerden gelen insanları birleştiren bir güce sahiptir. Bu nedenle spor kültürünü geliştirerek, düzenli spor yapma alışkanlığı kazanmış, sağlıklı ve zinde bir toplum yaratmak amacında olan Körfez Belediyesi, etkin ve yaygın spor ilkesinden hareket ederek spor yapma olanağını tüm Körfezlilere sunuyor.

Spor Malzemeleri Kısa Süre İçerisinde Bütün Okullara Dağıtılacak

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın talimatlarıyla okullara spor malzemesi yardımı yapmaya başlayan Körfez Belediyesi, okullardan gelen talepler doğrultusunda ihtiyaçları tespit ederek spor malzemelerini okullara ve öğrencilere ulaştırıyor. Geçtiğimiz günlerde düzenlenen cumhuriyet koşusuna katılan okullara yarışma sonrası spor malzemelerini dağıtan belediye ekipleri, hazırlanan spor paketi kolilerini kısa süre içerisinde bütün okullara dağıtmış olacak.

Düzenlenen malzeme dağıtım programına öğrencilerin, velilerin ve öğretmenlerin yanı sıra Körfez İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Okutan ’da katılarak okullara yapılan bu denli önemli yardımların çocukların geleceğini olumlu etkilediğini ifade etti. Okutan, “Okullarımızda öğrencilerimizi spora yönlendirmek amacıyla yapılan malzeme yardımının onları spor yapmaya teşvik edeceğine inanıyorum. Bu yardımlarından dolayı Belediye Başkanımız İsmail Baran’a teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Çocuklarımıza Sporu Sevdirmeliyiz

Körfez’deki okullarda tespit edilen spor malzemesi ihtiyacı olan futbol, basketbol, voleybol, masa tenisi, badminton topları, fileler, raketler ile yelek ve şapkaları okul müdürlerine ve beden eğitimi öğretmenlerine teslim eden Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “Sağlıklı nesiller yaratmak ve yaşatmak için siz değerli öğretmenler ve öğrenciler, her zaman sporun içinde olmalısınız. Vücudumuzun ve beynimizin sağlığını korumak öncelikle sporla olur” dedi. Başkan Baran, “Gençlerimiz ve çocuklarımızın kötü alışkanlıklardan uzak durmaları, daha güçlü, çevik ve zinde olabilmeleri için el birliği ile çocuklarımıza sporu sevdirmeliyiz. Bu onların eğitimine de olumlu yansıyacaktır” dedi.

Düzenlenen malzeme dağıtım töreninde öğrenciler Başkan Baran’a büyük ilgi gösterdi. Öğrencileri ve velileri kırmayan Başkan Baran, onlarla birlikte tek tek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Son Güncelleme: 28.10.2015 09:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38