Körfez Belediyesi’nde İŞKUR Hizmet Noktası

Körfez Belediyesi ve Kocaeli İŞKUR Müdürlüğü’nce yapılan protokol sonucunda Körfez Belediyesi’nde İŞKUR hizmet noktası açıldı.

Körfez Belediyesi’nde İŞKUR Hizmet Noktası

Körfez Belediyesi ve Kocaeli İŞKUR Müdürlüğü’nce yapılan protokol sonucunda Körfez Belediyesi’nde İŞKUR hizmet noktası açıldı.

29 Aralık 2015 Salı 11:24
 Körfez Belediyesi’nde İŞKUR Hizmet Noktası

 Belediye binasının giriş bölümündeki hizmet noktasının açılışını Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, İŞKUR İl Müdürü Ulvi Yılmaz ve Körfez Ticaret Odası Başkanı Mustafa Efe gerçekleştirdi. Açılışa Belediye Başkan Yardımcısı İsa Taş, Başkan Danışmanı Yılmaz Pekmezcan, Özel Kalem Müdürü Emrah Çoban, Birim Müdürleri, CHP Meclis Üyesi İbrahim Fortacı, Belediye Meclis Üyeleri ve personel katıldı.

 BÜYÜK KOLAYLIK

Körfez Belediyesi hizmet binasında "hizmet noktası" iş başvurularını kabul edecek ve vatandaşlara iş imkanı sağlayacak. Körfezli vatandaşlar İzmit merkeze gitmeden, iş arayan kaydı oluşturma, kayıt güncelleme, iş ilanlarını sorgulama, kurs başvurusu gibi işlemleri görevli belediye personelinin yardımıyla yapabilecek. Hizmet noktasının açılışında konuşan Belediye Başkanı İsmail Baran, “Bu bizim de önemsediğimiz bir konuydu. Bu konuyu İl Müdürümüz Ulvi Yılmaz ile değerlendirerek bu önemli hizmeti hayata geçirdik. İl Müdürümüz Ulvi Yılmaz’a teşekkür ediyorum. Halk günleri ve çeşitli ziyaretlerde iş talepleri sıkça dile getirilen bir konuydu. Bu hizmet noktası sayesinde bu talepler ve işlemler daha seri bir şekilde karşılanacaktır. Kuruma yapılan başvurular artık belediye içindeki bu hizmet noktası ile yapılabilecek” ifadelerini kullandı.

 HAYIRLI UĞURLU OLSUN

İŞKUR Kocaeli İl Müdürü Ulvi Yılmaz, ise konuşmasında "Körfez gibi sanayinin kalbinin attığı bölgede var olan kurumlardan Körfez Belediyemize aktarılan istihdam ve işe alım taleplerinin paylaşımında önemli bir adımı attık. Belediye Başkanımız İsmail Baran’ın konuya gösterdiği ilgi ve alakalarından ötürü teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.

 

Son Güncelleme: 30.12.2015 12:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38