Körfez Belediyesi’nden Eğitime Destek

Körfez’de eğitim gören ilköğretim, lise ve üniversite öğrencileri, Körfez Belediyesi’nin çalışmalarıyla 2015-2016 eğitim-öğretim yılında da Körfez’de öğrenci olma ayrıcalığını yaşamaya devam edecek.

Körfez Belediyesi’nden Eğitime Destek

Körfez’de eğitim gören ilköğretim, lise ve üniversite öğrencileri, Körfez Belediyesi’nin çalışmalarıyla 2015-2016 eğitim-öğretim yılında da Körfez’de öğrenci olma ayrıcalığını yaşamaya devam edecek.

08 Şubat 2016 Pazartesi 14:20
 Körfez Belediyesi’nden Eğitime Destek

Eğitime yönelik yaptığı yatırım ve desteklerle büyük takdir toplayan Körfez Belediyesi, öğrencilerin başarı seviyesini artırmak için proje üstüne proje geliştiriyor.

Eğitime Katkı Payları                  

Körfez Belediyesinin eğitime katkı desteğiyle geleceğin teminatı olan üniversite öğrencileri, eğitimlerini en iyi şekilde tamamlama fırsatı yakalıyor. Körfez Belediyesi, 4 yıllık devlet üniversitelerinde okuyan öğrencilere verdiği eğitime katkı desteğini bu yıl da devam ettiriyor. Körfez Gün Işığı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üzerinden sağlanan eğitime katkı desteğinin ikinci taksitleri de öğrencilerin hesaplarına yatırıldı.

Üniversite Öğrencileri 4.175.400 Milyon TL’lik Destek

Ekonomik zorluklar içinde okumaya çalışan öğrencilere destek olmak isteyen Körfez Belediyesi, Günışığı Derneği ile ortaklaşa yürüttüğü eğitime katkı projesin de öğrencilere 2014-2015 Eğitim-Öğretim yılı dahil olmak üzere 2015-2016 yılı mayıs ayı itibari ile 4 yıllık devlet üniversitelerinde okuyan öğrencilere 4.175.400 Milyon TL’lik eğitime katkı payı desteği verdi.

Okullara Boyama Desteği

Her yaştan öğrenciye verdiği birbirinden değişik hizmetlerle örnek olan Körfez Belediyesi’nin, eğitime verdiği destek her yönüyle devam ediyor. Eğitim-Öğretim hayatının pek çok alanında ihtiyaç duyduğu yardımları karşılıksız olarak veren, hem öğrencilerin hem öğretmenlerin hem de velilerin övgülerini alan Körfez Belediyesi, okullara verdiği boya, inşaat ve spor malzeme yardımıyla da eğitim kurumlarına destek oluyor.

Okul Bahçeleri Daha Yeşil Ve Daha Düzenli Oluyor

Körfez Belediyesi, eğitim öğretim dönemi boyunca öğrencilerin ders saatleri dışında vakit geçirdiği bahçelerin daha temiz ve daha yeşil olması için yürüttüğü çalışmalarına her yıl olduğu gibi bu yıl da devam ediyor. Bu kapsamda yetkili birimlere bağlı ekipler tarafından yürütülen okul bahçesi düzenleme çalışmalarında, çöp ve kuru yaprak toplama çalışmaları, kuruyan ağaç dallarının budanması, ağaç sulama ağızlarının oluşturulması, mevsimlik çiçek dikimi, ağaç takviyesi ve mevsimine göre budama çalışmalarına kadar birçok hizmet sunulmaya devam ediliyor.

1 Milyon 534.892TL’lik Destek

2015 yılının da Körfez’de okullara toplam 1 Milyon 534.892TL değerinde çimento, beton, tretuar, kilit parke, bordür, kum, asfalt, sınıflar için,okul gereçleri, spor malzemesi ve kırtasiye yardımları gibi malzeme desteği sağlayan Körfez Belediyesi, bir taraftan da okullardan gelen talepler doğrultusunda okulların dersliklerinin boyanmasında işçi desteği veya elektrik işlerinde teknik destek sağlıyor.

Son Güncelleme: 08.02.2016 14:22
Anahtar Kelimeler:
Körfez Belediyesi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38