banner28
banner23
banner36

Körfez Belediyesine Yeni Sesler Arıyor

Kültürel etkinliklerine hız kesmeden devam eden Körfez Belediyesi bünyesinde kurduğu Türk Sanat ve Halk Müziği Korosu kayıtlarına başladı.

Körfez Belediyesine Yeni Sesler Arıyor

Kültürel etkinliklerine hız kesmeden devam eden Körfez Belediyesi bünyesinde kurduğu Türk Sanat ve Halk Müziği Korosu kayıtlarına başladı.

09 Ekim 2015 Cuma 15:01
 Körfez Belediyesine Yeni Sesler Arıyor

Koro Çalışmalara Başladı

Değişik zamanlarda ve özel günlerde verdikleri konserle Körfezlilerin büyük beğenisi toplayan Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği koroları çalışmalarına tekrar başlıyor. Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği dallarında oluşturulan Türk Müziği Korosu ile Körfez de sosyal etkinliklere büyük önem verdiğini ortaya koyan Körfez Belediye Başkanlığı oluşturulan koroya müziğe gönül verenleri davet etti.

Müziğe Gönül Verenler Tek Bir Adreste Buluşuyor

Türk Sanat ve Halk Müziğine gönül veren, amatör olarak müzikle ilgilenenlerin kayıtları Körfez Belediyesi Kültür Müdürlüğünce yapılmaktadır. İlgili vatandaşlar 0 262 528 23 02 numaralı telefondan Kültür Müdürlüğü birimine ulaşarak kayıtlar hakkında bilgi alma ve kayıt işlemlerini gerçekleştirebilirler.

Eğitimler Ücretsizdir

Bünyesinden bu yıla kadar birçok ses sanatçısı, saz sanatçısı, bestekâr, hoca ve şefler yetiştiren koronun 2015-2016 sezonunda yeni ses sanatçıları alacağını anlatan Körfez Belediyesi THM ve TSM korosu şef Aysel Demircan, “Sanat musikimizi akademik bir şekilde öğrenmek isteyip, bu sanat dalında yetişmek isteyen herkesin koromuza gelerek kayıt olmalarını öneriyorum ve bekliyorum.Koromuzda eğitimler ücretsizdir. Amatör olarak müzikle ilgilenenlere duyurulur.”dedi.

Son Güncelleme: 09.10.2015 17:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38