Körfez Çat Derneği yeni binasında

Körfez Erzurum Çat ilçesi yardımlaşma ve dayanışma derneğinin yeni binasının açılış töreni ağır misafirlerin katılımı ile gerçekleşti. Devlet erkanının, siyasi parti temsilcileri ve STK’ların da yoğun katılım gösterdiği açılış miting havasında gerçekleşti

Körfez Çat Derneği yeni binasında

Körfez Erzurum Çat ilçesi yardımlaşma ve dayanışma derneğinin yeni binasının açılış töreni ağır misafirlerin katılımı ile gerçekleşti. Devlet erkanının, siyasi parti temsilcileri ve STK’ların da yoğun katılım gösterdiği açılış miting havasında gerçekleşti

16 Mayıs 2016 Pazartesi 14:49
Körfez Çat Derneği yeni binasında

 Çat Derneği yeni yerinde

Körfez Erzurum Çat ilçesi yardımlaşma ve dayanışma derneğinin  yeni binasının açılış töreni ağır misafirlerin katılımı ile gerçekleşti. Devlet erkanının, siyasi parti temsilcileri ve STK’ların da yoğun katılım gösterdiği açılış miting havasında gerçekleşti

 

Açılışa, Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç, Körfez belediye Başkanı İsmail Baran, Belediye Başkan Yardımcıları, AKP İlçe Başkanı Osman Badem ve yönetimi,  CHP İlçe Başkanı Mehmet Kaçar ve yönetimi, Saadet Partisi İlçe Yönetimi, BBP Partisi İl Başkanı Nihat Yıldız, BBP İlçe Başkanı Mustafa Arha, KTO Başkanı Mustafa Efe, KTO Meclis Başkanı Güngör Ayhan ve KTO yönetimi, AKP, MHP ve CHP Belediye Meclis Üyeleri, Yarımca Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Veysel Şenol, Körfez Minibüsçüler Odası Başkanı İsmail Kahrıman, Erzurumlular Dernekler Federasyon Başkanı Tekin Dursun, Kocaeli Erzurum Dernek Başkanı Avni Gözütok, Kotsiad Başkanı Mehmet Allak, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hayati Aydın,Körfez Galatasaraylılar Dernek Başkanı Ahmet Önal, Kocaeli Öğretmen Evi  Müdürü Halil İbrahim Soylu, PTT Müdürü Binali Demir, Körfezli işadamları Salih Kurtbaş, Ahmet Kırcı, Recep Öztürk, Ömer Yılmaz, çok sayıda Körfezli esnaf ve Erzurum Dernekleri ilçe başkanları, yöneticiler ve üyeler ile vatandaşlar katıldı.

Körfez Erzurum Çat İlçesi Derneği, yaklaşık 8 ay önce kurulmuş ve yeni yönetim Atalar Mahallesi İstasyon Caddesi üzerinde bir binada derneği faaliyete geçirmişti. Aradan geçen süre içinde üye sayısının artması ve faaliyetler için binanın yetersiz kalması üzerine aynı cadde üzerinde yeni bir binaya taşınma hazırlığı yapıldı. Hazırlıklar tamamlandı ve dernek, kalabalık bir katılımla hizmete açıldı.

 

Şehitler için yapılan saygı duruşu ve okunan İstiklal Marşı’nın ardından, açılış sırasında ilk konuşmayı yapan Dernek Başkanı Erdal Durmuş faaliyetleri ve planlarını anlatarak, derneğin kapısının her kese açık olduğunu söyledi. Daha sonra söz alan Körfez Belediye başkanı İsmail Baran, Erzurumlular hakkında övgülerde bulunarak, ‘’Erzurumlu hemşerilerimiz her zaman guru kaynağımız olmuştur. Erzurumlular, içlerinden hain çıkmayan, vatanını seven insanlardır. Bu milleti ayırmaya kimsenin gücü yetmez’’ dedi. Daha sonra kürsüye gelen Erzurum Çat İlçesi Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç konuşmasında, ülke için seve seve can vereceklerini ifade ederek, ‘’Biz varken bu ülkeye hiçbir şey olmaz’’ dedi.

 

Konuşmalardan sonra kısa bir folklor gösterisi yapıldı ve folklor ekibi ile derneğe yardımlarda bulunanlara, faaliyetlere katkı sağlayanlara teşekkür plaketi verildi. Bu törenin ardından da yapılan dua ile kurdele kesildi ve dernek yeni binasında hizmete geçti. Açılışa gelen konuklara, el sarması dolma, ev böreği, su böreği ve kadayıf dolması ikram edildi.

Son Güncelleme: 16.05.2016 21:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38