Körfez CHP’de Başkan Tuğman Kayalı

Körfez CHP kongresinde ise 213 delegeden 113’ü katılıp oy kullandı, 2 oy geçersiz sayıldı. Tuğman Kayalı 61 oyla oyla başkan seçildi, Mehmet Kaçar’a 50 oy çıktı.

Körfez CHP’de Başkan Tuğman Kayalı

Körfez CHP kongresinde ise 213 delegeden 113’ü katılıp oy kullandı, 2 oy geçersiz sayıldı. Tuğman Kayalı 61 oyla oyla başkan seçildi, Mehmet Kaçar’a 50 oy çıktı.

01 Haziran 2014 Pazar 18:58
Körfez CHP’de Başkan Tuğman Kayalı

30 Mart yerel seçimlerin ardından başarısız olduklarını gerekçe göstererek istifa eden 5 ilçeden biri olan Körfez İlçe Örgütü’nde olağanüstü genel kurul gerçekleştiriliyor. CHP Körfez İlçe Başkanı Mehmet Miroğlu ve yönetimi seçimlerin ardından istifa etmiş, ilçeye atanan 5 kişilik kayyum heyeti Turgut Güngör, Cavit Dağdeviren, Turan Türkoğlu, Selim Tetik, Engin Taşdemir, ilçe örgütünü kongreye taşıdı. Körfez Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde gerçekleşen genel kurulda 213 ilçe delegesinin oy kullanma hakkı bulunuyor. Genel kurula Tuğman Kayalı ve Mehmet Kaçar’ın hazırladıkları iki liste ile gidildi.  Saat 13.00 da başlaması gereken genel kurul yeterli çoğunluk sağlanamadığından saat 15:30’da başladı

KATILIMCILAR

Kongreye;  Kocaeli Milletvekilleri Prof. Dr. Hurşit Güneş, Haydar Akar ve Mehmet Hilal Kaplan, İl Başkanı Yalçın Kuşkan, PM üyesi Gül Çiftçi, Hatay Milletvekili Mehmet Ali Ediboğlu, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahsin Tarhan, Büyükşehir Belediye Meclis Gurup Başkan Vekili Hüseyin Yılmaz, Gebze İlçe Başkanı Sedat Tatar, Yard. Doç Ehlinaz Torun,  Keramettin Gençtürk, İl Kadın Kolları Başkanı Av. Nurhan Atalay ve yönetimi, Kartepe İlçe Başkanı Cumhur Karakadılar, eski İl Başkanları Cevdet Barış ve Cengiz Sarıbay, İzmit Belediye Başkan Aday adayı Prof. Dr. Cüneyd Özkürkçügil, İl Yöneticileri, eski ve yeni belediye meclis üyeleri, Körfez Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Reşat Başar, Kartepe İlçe Başkanı Cumhur Karakadılar, Gebze İlçe Başkanı Sedat Tatar,  Ömer Kurtaş, eski İl Gençlik Kolları Başkanı Ozan Aksu, ve partililer katıldı. 

SİSTEMİ SORGULAMALIYIZ

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan genel kurulda Divan Başkanlığına Cevdet Şahin yardımcılıklarına Mustafa Asım Taflıoğlu ve Oğuz Akdoğan getirildi. Genel Kurulda ilk sözü eski İl Başkanı Cevdet Barış aldı. 15 yıl bu partiden onurla gurula başkanlıklar yaptım diyen Barış, geçmişteki olumsuzlukları her platformda dilim döndüğünce anlatmaya çalıştım. Bu seçimde maalesef hiç bir belediyede başarılı olamadık. Öyle bölgeler var ki geçmişte ciddi başarılar elde etmiş yerlerde sorgulamalıyız. Kişileri değil sistemi sorgulamalıyız. Aday belirlemelerini hakim nezaretinde yapmalıyız. Bu tip toplantıların sonucunda bir takım kararlar alınmalı ve genel merkeze bir şekilde ulaştırılmalı. Birinin kral çıplak demesi lazım “ diye konuştu.

BİRLİKTE HAREKET EDECEK BİR PARTİ İSTİYORUZ

Partimiz Dünya’nın en eski partilerinden biridir diyerek konuşmasına başlayan Tuğman Kayalı, “ 90 yıl boyunca sosyal demokrasiyi savunuştur. CHP gençlerin Gezi direnişine sonuna kadar katkı verecektir” dedi. Körfez de halkımızın denizle buluşması engellenmiştir diyen Kayalı, “ ekip olarak yola çıkarken bu eksiklikleri iyi analiz ettik” diye konuştu. Kısaca kendinden bahseden Kayalı,  seçilirse yapacağı çalışmalar hakkında bilgi verdi. Kayalı, Katılımcı ve birlikte hareket edecek bir parti istiyoruz dedi.

 CHP DEVRİMİN PARTİSİDİR

Gezi direnişi hakkında konuşarak sözlerine başlayan Mehmet Kaçar, Gezide hayatını kaybedenleri yetiştirenlerin ellerinden öpüyorum “ dedi. CHP devrimin partisidir diyen Kaçar, “ 90 yıllık bir Çınar bu seçimlerde hak ettiği oyu almadı. Hatalarımızı sorgulamalıyız. Seçimler biteli 2 ay oldu. Ama hala danışma toplantımızı yapamadık. Hatalarımızı sorgulamalıyız, seçim kritiğini yapmalıyız. Bu partiye emek veren herkese saygılarımız sunuyorum. Eğer kongremiz bize görev verirse asla dar kadrocu olmayacağız. Kazanan Tuğman Kayalı’da olsa buradan kol kola çıkacağız. Kimse burayı kendine yan bahçe yapamayacak. Rehberimiz partimizin tüzüğüdür. Kimseden icabet ve talimatla görev yapmayacağım. Partiye ihaneti asla masun görmeyeceğim. Kavgaya müsade etmeyeceğim “ dedi.

MEHMET KAÇAR YÖNETİM ASİL: Mehmet Kaçar, Aliye Altınok, Cangiz Akyıldız, Cemal Aydın, Çağatay Bakan, Mehmet Ali Boztaş, Nesibe Çetin, Nesrin Demirtaş, Hüseyin Demirtaş, Gökçe Erdem, Mevlüt Günhan, Muharrem İşgen, Necmettin Kahraman, Oktay Moğol, Yelda Pişkin, Asım Taflıoğlu ve Ahmet Yılmaz.

MEHMET KAÇAR YÖNETİM YEDEK: Tutku Özcan, Hatice Coşkun, Celal Kara, Hanife Bildircin Çelik, Banu Karadayı, Süleyman Çimen, Derya Cebeci, Ahmet Taşyaran, Tayfun Erkan Zorteymur, Cahit Oral, Bülent Kodaman, Soner Demirkol, Ulaş Erdoğan, Evren Katanalp, Hakan Kabakoz ve Yılmaz Zafer Uğur.

TUĞMAN KAYALI YÖNETİM ASİL: Tuğman Kayalı, Ozan Aksu, Hamza Sucu, Gülseren Solmaz Altınal, Sabriye Figen Ergün, Nermin Aydın, Veli Salış, Fadime Uslu, Erdal Erbaş, Engin Cömerti, Baki Tunç, Zehra Türkmen, Cihat Avcı, Kenan Özgen, Kenan Yüce, Erkan Ellidörtoğlu, Serdar Aksu.

TUĞMAN KAYALI YÖNETİM YEDEK: Senem Yıldırım, Neriman Nayçi, Barış Erdoğan, Sultan Kabakçı, Devrim Zencir, Cevat Kaya, Perihan Bayrak, Ömer Acım, Azize Gökçe, Cevdet Şentürk, Nuran Doğan, İbrahim Atmaca, Mehmet Kaya, Adil Irmak, Cengiz Baran ve Şafak Altunal.

Son Güncelleme: 04.06.2014 14:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38