banner28
banner23
banner36

Körfez'de Gaziler Günü kutlandı

19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla Körfez Kaymakamlığı’nda çelenk bırakma töreni gerçekleştirildi.

Körfez'de Gaziler Günü kutlandı

19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla Körfez Kaymakamlığı’nda çelenk bırakma töreni gerçekleştirildi.

19 Eylül 2021 Pazar 14:16
Körfez'de Gaziler Günü kutlandı

19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla Körfez Kaymakamlığı’nda bir tören düzenlendi. Törene; Körfez Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin, Körfez Belediye Başkan Vekili Faruk Denli, Garnizon Komutanı Gökhan Güllüoğlu, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Körfez Şube Başkanı Salih Ateş, Askeri erkân, belediye meclis üyeleri, gaziler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

CESARET VE FEDAKARLIK

Program, Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Hemen ardından da çelenk sunumu gerçekleştirildi. Körfez Belediyesi Başkan Vekili Faruk Denli’nin de çelenk bıraktığı tören sonrasında kısa bir konuşma gerçekleştirildi. Türkiye Muharip Gaziler Derneği Körfez Şube Başkanı Salih Ateş gerçekleştirdi. Ateş, “19 Eylül, tüm gazilerin cesaret ve fedakârlığının taçlandığı bir gündür” dedi.

ASLA MÜSAADE ETMEYECEĞİZ

“ Vatanımızın parçalanmasına, birlik ve beraberliğimizin bozulmasına ne biz ne de bizden sonraki nesiller asla müsaade etmeyeceğiz” diyen Ateş, “Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere; ebediyete intikal etmiş bütün şehit ve gazilerimizi rahmetle anıyorum” dedi. Konuşmaların ardından günün anlam ve önemine değinilen şiirler okundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38