Körfez DYP ilçe başkanı MHP'ye geçti

Doğru Yol Partisi Körfez İlçe Başkanı Berna İğmen, partisinden istifa ederek MHP Körfez’e üye oldu.

Körfez DYP ilçe başkanı MHP'ye geçti

Doğru Yol Partisi Körfez İlçe Başkanı Berna İğmen, partisinden istifa ederek MHP Körfez’e üye oldu.

13 Mart 2015 Cuma 10:26
 Körfez DYP ilçe başkanı MHP'ye geçti

MHP Körfez İlçe Teşkilatı’nda yapılan Kadın Kolları toplantısı sırasında, partiye yeni katılım yapan 4 kişiye rozet takıldı ve üyelik formları kabul edildi. MHP’ye üye olan isimlerden birisi de Doğru Yol Partisi Körfez İlçe Başkanı Berna İğmen oldu. Berna İğmen ile birlikte yine Doğru Yol Partisi Körfez üyesi olan Elif Dinçer, AKP Körfez üyesi olan Şengül Ege ve daha önce AK Parti’yi destekleyerek mahalle çalışmalarına katılan Gülten Tiryakioğlu’da MHP’ye üye olan isimler arasında yer aldı.

Partisinden ayrılarak MHP’ye geçen Doğru Yol Partisi eski İlçe Başkanı Berna İğmen, 2008 yılından bu yana 4 dönemdir Genel Merkez tarafından atanıyordu. İstifa dilekçesinin birkaç kez geri çevrildiğini belirten İğmen, ‘’Partimle her hangi bir sorunum yok. 4 dönemdir bu göreve atanıyordum. Ülkenin bütünlüğü hakkında kaygılarım olduğu için uzun zamandır hizmet ettiğim partimden istifa ederek, aynı çizgide olduğumuzu düşündüğüm MHP’ye geldim. Görüşlerim doğrultusunda burada hizmet vermeye devam edeceğim’’ dedi.

Doğru Yol Partisi Körfez İlçe’de halen 150 üyenin kayıtlı olduğu ve henüz yeni bir atama yapılmadığı belirtildi. Bu arada, İğmen ile birlikte yaklaşık 50 kişilik bir gurubun da partiye katılım yapmasının beklendiği belirtildi.Başkan Zeki Gürsu, bu katılımların kendilerine güç kattığını ifade ederek, ‘’Berna hanım, eski Belediye Başkanımız Erhan yenilmez ile Seçim Koordinasyon Merkezi’nin başında olacak. Kadınlarımız bu katılımla güç kazandı, evlerde verilecek seçim mücadelesinde daha da çok başarılı olacağız’’ dedi.

Son Güncelleme: 15.03.2015 12:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38