Körfez Kaymakamı Giresun Federasyonu'nu ziyaret etti

Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can, Kocaeli Giresun Federasyonu’nu Genel Merkez Binasında Ziyaret Etti.

Körfez Kaymakamı Giresun Federasyonu'nu ziyaret etti

Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can, Kocaeli Giresun Federasyonu’nu Genel Merkez Binasında Ziyaret Etti.

11 Eylül 2015 Cuma 14:06
 Körfez Kaymakamı Giresun Federasyonu'nu ziyaret etti
Kocaeli Giresun Federasyonu Başkanı Süleyman Karaman, Kaymakam Can’a federasyonun çalışmaları ve faaliyetleri hakkında bilgi verdi. İzmit’te gerçekleşme aşamasında olan Kocaeli Giresun Derneğinin açılması için gerekli işlemlerin yapıldığını ve Kocaeli Üniversitesinde okuyan öğrencilerimiz için birada vakit geçirebilecekleri yararlı ve eğlenceli faaliyetlerin yapılacağı gençlik merkezi oluşturacaklarını ve Kocaeli Üniversitesinde okuyan 30 öğrencimize burs vermeyi hedefledik. İş adamlarımız, esnaflarımız ve federasyon yönetimindeki arkadaşlarım ile bu konuda yoğun bir şekilde çalışıyoruz. 
Federasyon başkanımız Süleyman Karaman konuşmasında “ Sayın kaymakamım bizim körfezde de Giresunlu hemşerilerimiz var. Onları hafta bir on günde bir Körfez ilçemizi ziyarette bulunuyorum. O bölgedeki insanlara sizi sorduğum zaman sizden ve çalışmalarınızdan övgüyle, adaletli yapınızdan bahsediyorlar. Körfez halkının sizi bu şekilde sevmesi bizi de mutlu etiğini dile getirmek istiyorum. Dedi. 
Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can konuşmasında ”Hiç Giresun’a gitmedim, görev yapmadım ama Giresun insanının devletine, vatanına ve bayrağına her şartta sahip çıktığını biliyorum. Daha önce görev yaptığım bölgelerde Giresun toplumunun temsil edildiği sivil toplum kuruluşları ile yakın diyalog içerisinde bulundum ve Giresun halkını da tanıma fırsatım oldu. Bugünde burada sizlerle beraber olmaktan ve Körfez ilçemizde bulunan tüm sivil toplum kuruluşlarımızla beraber yakın diyalog ve çalışma içerisinde bulunmaktan mutluluk duyduğunu ve Körfez ilçemiz büyük sanayi kuruluşlarımızın bulunduğu bölgedir. Sanayi şehri olduğu için göç alan ve bu durumdan oluşabilecek sorunların anında ilgilenilmesi gereken şehrimizdir. Bu yüzdendir ki Körfez halkının takdirini, sevgisini kazanmak için çok çalışmalıyım ve bunun bilinci ile çalışmalarımı sürdürüyorum” dedi. Kocaeli Giresun Federasyonu Başkanı Süleyman Karaman, yönetim kurulu üyeleri İlhami Cındık, Reşat Dandin, Vildan Er, İbrahim Şerefoğlu ve Gebze’de görev yapan seçilmiş muhtarlar Ekrem Çakır, Şükriye Kavran, Hüseyin Akın ve Gebze İlyas bey vergi dairesi eski müdürü Adem Baydere katıldı.

Son Güncelleme: 11.09.2015 14:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38