Körfez Kent Konseyi Gençlik Merkezinde Bayrak Değişimi

Körfezde kısa sürede başarılı işlere imza atan Körfez Kent Konseyi kısa sürede geniş bir kitleye hitap etti. Meclis oluşumlarını tamamlayarak başkanlarını seçen meclisler Körfezlilerin sesi olacak

Körfez Kent Konseyi Gençlik Merkezinde Bayrak Değişimi

Körfezde kısa sürede başarılı işlere imza atan Körfez Kent Konseyi kısa sürede geniş bir kitleye hitap etti. Meclis oluşumlarını tamamlayarak başkanlarını seçen meclisler Körfezlilerin sesi olacak

30 Eylül 2014 Salı 10:03
Körfez Kent Konseyi Gençlik Merkezinde Bayrak Değişimi
 Başarılı bir şekilde görevini sürdüren Av. Barış Kaya’nın bugüne kadar yürüttüğü görevi,geniş bir kesim tarafından tanınan Körfezin başarılı gençlerinden Hakan Tosun’a görevi devretti. 
Engelliler Meclisi Kuruldu
Yerellik ilkesi çerçevesinde katılımcıların, demokrasiyi ve uzlaşma kültürünü geliştirmek amacıyla çalışmalarını sürdüren Körfez Kent Konseyi kısa bir sürede yapılandıktan sonra çalışmalarına start vermişti. Aynı şekilde projeleri hayata geçirmek için birçok ziyaretler gerçekleştiren Körfez Kent Konseyi yeni çalışmalar yaparak yeni bir birim oluşturdu. Engelli vatandaşların yanında olmak ve onların her türlü ihtiyaçlarını dile getirip hayata geçirmek için 
kurulan Engelliler Meclisi birçok engellinin sesi olacak. Engelliler Meclisi Başkanlığına da Nuri Şerif Bostan getirildi.
Kaya, “Hakan Kardeşimiz Bayrağı Daha İleriye Taşıyacaktır”
Kentin kimliğine ilişkin tarihi, kültürel, doğal değerlere sahip çıkmak ve geliştirmek için çalışmalarına hız veren Körfez Kent Konseyi İlçenin gelişmesi konusunda gençlerde önemli rol oynayacak. Av. Barış Kaya yeni göreve seçilen Gençlik Meclisi Başkanı için “Hakan Tosun kardeşimiz bayrağı daha ileriye taşıyacaktır. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın” dedi. 
Çalışmalarımıza Bugün’den İtibaren Başlayacağız
Körfez Kent Konseyi Meclis Başkanı Hakan Tosun, Av. Barış Kaya’ya bugüne kadar göstermiş olduğu gayretli ve istekli çalışmaları için kendisine teşekkür ederek sözlerine şöyle devam etti, "Kent Konseyleri halkın yönetime katılımı, ortak akıl üretimi ve yeni hizmetler geliştirmektir. Bugünden itibaren yönetim olarak çalışmalara başlayacağız. Körfez’de gençlerin taleplerine göre yeni etkinlikler yer alacak. Bizler Körfez’deki tüm gençlerin sesi olacağız." şeklinde konuştu. Hakan Tosun, yeni yönetim kurulunu da oluşturarak her kesimden gencin bu oluşumda yer almasını sağladı. Körfez Kent Konseyi sitesinin de bundan sonra aktif olarak işlev kazanmasını sağlayacak olan Kent Konseyi meclisleri tüm faaliyet ve projelerini site üzerinden Körfezlilerle paylaşacak.
Son Güncelleme: 30.09.2014 10:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38