Körfez, Körfezlilerle Birlikte Yönetiliyor

Körfez Belediyesi tarafından gerçekleştirilen marka kent yaratma ve değişim çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Körfez, Körfezlilerle Birlikte Yönetiliyor

Körfez Belediyesi tarafından gerçekleştirilen marka kent yaratma ve değişim çalışmaları aralıksız devam ediyor.

16 Aralık 2015 Çarşamba 16:09
 Körfez, Körfezlilerle Birlikte Yönetiliyor
Körfez’in Çehresi Değişiyor
Halka örnek hizmetler sunan Körfez Belediyesi, kenti marka kent yapmak adına çalışmalarını gece gündüz sürdürüyor.  Körfez’in sokaklarında parke taşı ve asfalt ile kaplama çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Körfez’in çehresini değiştiriyor. 
Körfez Değişime Devam Ediyor
Bozuk yolları bakıma alarak kilit parke taşı döşemesi yapan belediye ekipleri, halkın taleplerini de ön planda tutarak çalışmalarını devam ettiriyor. Kentin çehresini değiştiren önemli projeleri ve çalışmaları tek tek gezerek yerinde inceleyen Belediye Başkanı İsmail Baran yapılan çalışmaları Körfezli vatandaşlarla birlikte değerlendiriyor. İmara yeni açılan yollardan, yol çalışmalarına, spor tesislerinden, yeşil alanlara, tarihi ve sosyal projelere kadar birçok alanda hayata geçirilen çalışmalarla Körfez değişime devam ediyor. 1,5 yılda 80 bin ton sıcak asfaltı Körfez’in caddelerine ve sokaklarına seren Körfez Belediyesi, 250.000 metrekare parke ve 300.000 metrekare bordür taşını adeta örümcek ağı gibi Körfez’in çehresine ördü. 
Vatandaşın Memnuniyeti Ön Planda Tutuluyor
Gittiği her yerde ve incelediği her projede projelerin verimliliği konusunda vatandaşın memnuniyetini de ölçen Başkan Baran, Körfez’i Körfezlilerle birlikte yönetiyor. Belediye Başkanlığı koltuğuna oturalı henüz 2 yıl olmayan, ancak kentin çehresini ciddi anlamda değiştirecek projelere imza atan Belediye Başkanı İsmail Baran, 2016 yılını yatırım yılı ilan etti.

Son Güncelleme: 16.12.2015 16:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38