banner28
banner23
banner36

Körfez Rahat Bir Nefes Alacak

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, İSU Genel Müdürü Ali Sağlık ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı.

Körfez Rahat Bir Nefes Alacak

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, İSU Genel Müdürü Ali Sağlık ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı.

04 Eylül 2018 Salı 12:34
Körfez Rahat Bir Nefes Alacak

433 KİLOMETRELİK HAT YENİLENECEK

Genel Müdür Ali Sağlık’a Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Altay ve Körfez Şube Müdürü Alper Engin’de eşlik etti. Toplantıda tamamlanan, devam eden ve planlanan çalışmalar konuşuldu. 12 mahallede 433 kilometrelik hattın yenileneceği bunların 259 kilometre içme suyu, 143 kilometre kanalizasyon ve 31 kilometre yağmur suyunun olduğu belirtildi.

BÜYÜK ÖZEN VE GAYRET GÖSTERİYORUZ

Verimli bir toplantı gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Baran, Körfez’i altyapısı ve üstyapısı ile örnek bir kent haline getirmek için yoğun bir çaba gösterdiklerini ifade etti. Başkan Baran, “İSU Genel Müdürümüz Ali Sağlık beyefendi ve değerli arkadaşlarımıza ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyorum. Kentimizin 12 mahallesinde 3 yıl boyunca sürecek çalışmaların ardından Körfez rahat bir nefes alacak. Yapılan çalışmaların ardından ise belediye olarak zaman kaybetmeden sokaklarımızı ve caddelerimizi asfaltla kaplıyoruz. Vatandaşlarımız müsterih olsun. Çalışmaları takip ediyor, halkımızın bu çalışmalarda en az şekilde etkilenmesi amacıyla büyük özen ve gayret gösteriyoruz.” İfadelerine yer verdi.

KÖRFEZ’E 2 ADET İÇME SUYU TERFİ İSTASYONU YAPILACAK

İSU Genel Müdürü Ali Sağlık ise uzun yıllardır alt yapısına dokunulmayan ilçelerden birisi Körfez’di diyerek yapılan çalışmalar ile kentteki altyapı sorununu kökten çözeceklerini ifade etti. Genel Müdür Ali Sağlık ayrıca Körfez’e 2 adet içme suyu terfi istasyonun yapılacağını söyledi.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Körfez’in altyapısına adeta neşter vurulan çalışmalar kentin çeşitli mahallerinde hummalı bir şekilde devam ediyor. Yavuz Sultan Selim ve Çamlıtepe Mahallesi’nde kanalizasyon, içme suyu ve yağmur suyu hatları yenilenirken, Körfez Belediyesi ekipleri de vatandaşların bu çalışmadan en az şekilde etkilenmesi amacıyla bölgelerde İSU ekiplerinin ardından zaman kaybetmeden yolları sıcak asfaltla kaplıyor.

Son Güncelleme: 04.09.2018 22:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38