Körfez Sporun Başkenti Olacak

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez Gençlerbirliği Spor Kulübünün kongresinde spora verdikleri önemin altını çizerek, "İnşallah Körfez’i amatör sporların başkenti yapacağız" dedi.

Körfez Sporun Başkenti Olacak

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez Gençlerbirliği Spor Kulübünün kongresinde spora verdikleri önemin altını çizerek, "İnşallah Körfez’i amatör sporların başkenti yapacağız" dedi.

11 Eylül 2015 Cuma 12:57
 Körfez Sporun Başkenti Olacak
Kongreye Sporcular ve Veliler de İlgi Gösterdi
Hem Türkiye standartlarında hem de ulusal standartlarda yapılan tesis ve çalışmalarla amatör spor ruhunu Körfez’de canlandıran Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez Gençlerbirliği Spor Kulübünün kongresinde önemli açıklamalarda bulundu. Gerçekleşen kongreye yöneticilerin yanı sıra minik sporcular ve velilerde büyük ilgi gösterdi. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri, Körfez Belediyesi Spor Koordinatörü Metin Özkan ve Kulüp Yöneticileri katıldı.
Değerlerimize Sahip Çıkacak Gençler Yetiştireceğiz
Eğitimden kültüre, spordan çevreye kadar yürütülen bir dizi projelerle, gençlerin hem zihinsel hem de fiziksel gelişimlerini destekleyen programlar yürüttüklerini belirten Başkan Baran, hem sportif anlamda hem de milli ve manevi değerlere sahip gençler yetişmesi anlamında önemli hizmetler yapmaya devam edeceklerini söyledi. Spor koordinatörü Metin Özkan’ın açılış konuşmasını yaptığı programda konuşan Belediye Başkanı İsmail Baran, ülkemizi ve ilçemizi en iyi şekilde temsil edecek sporcularımızı Körfez’de yetiştireceğiz, dedi. Belediye olarak amatör sporun da her zaman destekçisi olduklarının belirten Başkan Baran, ilçede belediyenin tamamlanması planlanan spora yönelik projelerinden de bahsetti. Körfez’de spor yapmaya uygun her türlü alt yapı çalışmalarının oluşturulduğunu ifade etti.
Bir Gün Herkesin Spor Yapabileceği Bir Ortam Yaratmak İstiyoruz
Belediye Başkanı İsmail Baran, kurulan spor kulübü ile sadece futbola yönelik çalışmaların yapılmayacağını söyleyerek, “Yeşilin maviyle buluştuğu güzel ilçemizde yapılabilecek en güzel faaliyetlerden birisi spordur. İlçemizi daha yaşanılabilir hale getirmek için spora önem veriyoruz. Yağlı güreşlerimizi bu yıl ilk defa sevindikli köyünde gerçekleştirdik. Aynı şekilde minder güreşi içinde sporcularımız ilçemizi en iyi şekilde temsil ediyor. Bunun yanı sıra Yarı Olimpik Yüzme Havuzumuza ilgi her geçen gün artıyor. İlçemizde yüzme bilmeyen vatandaşımız kalmayacak. Sözlerimin başında da dediğim gibi yeşilin maviyle buluştuğu kentimizde yelken sporuna da ilgi en üst seviyede. Uluslararası müsabakalarda yelken kulübümüzün başarıları spora verdiğimiz önemin en büyük göstergesidir” ifadelerini kullandı.Başkan Baran konuşmasının sonunda,  “Sporu ve sporcuyu seviyoruz, elimizden geldiğince destek veriyoruz ve vermeye de devam edeceğiz. Başarının temeli her şeyde olduğu gibi sporda da çok çalışmaktır” dedi.
Program sonunda yöneticiler ve basın mensupları, Körfez’de sporun geliştirilmesi için düşünce ve fikirlerini karşılıklı olarak belirttiler. Başkan Baran düzenlenen programa katılan herkese teşekkür ederek programı sonlandırdı.

Son Güncelleme: 11.09.2015 12:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38