Körfez Ticaret Odası Ağustos Ayı Meclisi yapıldı

Körfez Ticaret Odası Ağustos Ayı meclis toplantısı meclis başkanı Güngör Ayhan Başkanlığı’nda yapıldı. Gündemin yoğun olduğu meclis toplantısında Yönetim Kurulu Başkanı Recep Öztürk ay içinde gerçekleştirdikleri faaliyetler ve ülke gündemi ile ilgili bir konuşma gerçekleştirdi

Körfez Ticaret Odası Ağustos Ayı Meclisi yapıldı

Körfez Ticaret Odası Ağustos Ayı meclis toplantısı meclis başkanı Güngör Ayhan Başkanlığı’nda yapıldı. Gündemin yoğun olduğu meclis toplantısında Yönetim Kurulu Başkanı Recep Öztürk ay içinde gerçekleştirdikleri faaliyetler ve ülke gündemi ile ilgili bir konuşma gerçekleştirdi

30 Ağustos 2018 Perşembe 15:40
Körfez Ticaret Odası Ağustos Ayı Meclisi yapıldı

TEMELLERİ SAĞLAM GÜÇLÜ BİR ÜLKEYİZ

Biliyorsunuz ülkemiz ekonomisinde gerek küresel gelişmeler, gerekse iç dinamiklerimiz nedeniyle hassas bir dönem içerisindeyiz. Son dönemde karşılaştığımız finansal zorlukları Temelleri sağlam güçlü bir ülke olarak milletimizle dayanışma içinde aşacağımıza olan inancımızın bilinmesini isteriz. Tabi bu süreçte ve bu zorlukları aşmamızda üretime, yatırıma, istihdama ve ihracata devam etmemiz, sürdürülebilir büyüme, finansal istikrar ve yapısal dönüşüme odaklanmamızın, daha güçlü bir Türkiye hedefimiz açısından büyük önem arz ediyor.

ZAMAN, ÜLKEMİZ VE MİLLETİMİZ İÇİN DAHA ÇOK ÇALIŞMA ZAMANI

Süreci doğru yönetmenin önemine değinen Başkan Öztürk ‘’Bu süreçteSıkı para politikasını destekleyecek tasarruf tedbirlerini içeren maliye politikasının en kısa sürede açıklanmasıyla, enflasyonun kalıcı olarak düşürülmesi için güven verici somut bir yol haritasının bir an önce hazırlanmasıyla, En önemli ekonomik partnerimiz olan Avrupa Birliği ile ilişkilerin yeniden olumlu çerçeveye kavuşturulmasıyla, Ticareti geliştirecek ve sürdürülebilir yeni işbirliği ortaklarının bulunmasıyla ve Türk-İslam ülkeleri ile diyalogların artırılmasıyla, Daha çok tasarruf, daha çok üretim, daha iyi teknoloji, yerli hammaddelerin geliştirileceği ortamların hazırlanması ve daha çok ihracat ile ve tabi ki hep birlikte, el ele vererek dünyanın en büyük ekonomileri arasında girme hedefimize ulaşmamız zor olmayacaktır diye düşünüyor,Zaman, ülkemiz ve milletimiz için daha çok çalışma zamanı diyoruz’’ dedi.

GEÇMİŞ DÖNEM YÖNETİCİLERE PLAKET VERİLMEYE DEVAM EDİYOR

Körfez Ticaret Odası meclis toplantılarında geçmiş dönemlerde oda yönetimi ve meclisinde görev alan isimlere plaket takdimi yapmaya devam ediyor. Bu kapsamda Ağustos Ayı meclis toplantısında 2005-2013 yılları arasında yönetim kurulu ve mecliste görev yapan Sayın Cengiz Akyıldız, 1999-2005 yılları arasında yönetim kurulunda görev yapan Sayın Turan Tok ve 2000-2010 yılları arasında yönetim kurulu ve mecliste görev yapan Sayın Fuat Ayar’a plaket takdimleri yapıldı.

FİRMALAR TANITIMLARI SÜRÜYOR

Körfez Ticaret Odası’nın üyelerinin kendilerini tanıtması ve üyeler arası işbirliğini güçlendirmek amacıyla meclis toplantılarında gerçekleştirdiği firma tanıtımlarında bu ay, Rıfat Çoban Sosyal Güvenlik Müşavirliği ve Danışmanlık Şirketi ile Sarıkaya Hurdacılık Firması Adına Rana Uluer tarafından yapıldı. Rıfat Çoban Sosyal Güvenlik Müşavirliği ve Danışmanlık Şirketi olarak firmalara İş uyuşmazlıklarında sorunların çözümü, İŞKUR iş başı eğitimleri hakkında danışmanlık hizmeti ve İş Başı Eğitimin Firmalara Sağladığı Avantajlar İle İlgili Meclis Üyelerine Bilgilendirmelerde Bulundu.Sarıkaya Hurdacılık Firması Adına sunumunu gerçekleştiren Rana Uluer ise kurulduğu yıldan bu yana yürüttüğü geri dönüşüm faaliyetleri sonucu insanlara iş imkânı sağladıklarını çevreye ve doğaya zarar verecek maddeleri itina ile değerlendirerek insanlara ve ekonomiye faydalı hale getirme misyonu üstlendiklerini, Ayrıca Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan aldıkları lisanslar, teknik ve idari yeterlilikler konusunda olan tecrübelerini aktardı.

KOMİTE SUNUMLARIYLA MECLİS BİLGİLENDİRİLDİ

Ağustos Ayı meclis toplantısında komite sunumları da tüm hızıyla devam etti. Sunum yapmak için söz alan Erdal Yavuz 2. el motorlu kara taşıtları alım satım belgesi yani mesleki yeterlilik belgesi sınavları ile ilgili, Hamza Küpeli yapılması planlanan Bosna Hersek iş gezisi ve Mehmet Gümüş emlakçılık sertifikası hakkında meclis üyelerimize sunumlarını gerçekleştirdiler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38