banner28
banner23
banner36

Körfez Ticaret Odası, Kadın Girişimcileri Toplandı

Körfez Ticaret Odası oda organ çalışma grupları pandemi süresinde de çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Körfez Ticaret Odası, Kadın Girişimcileri Toplandı

Körfez Ticaret Odası oda organ çalışma grupları pandemi süresinde de çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

18 Ocak 2021 Pazartesi 17:47
Körfez Ticaret Odası, Kadın Girişimcileri Toplandı

 Bu kapsamda oda kadın girişimciler icra kurulu üyeleri toplantı gerçekleştirerek yapılan ve yapılacak çalışmalar ile ilgili bir araya geldi.

Körfez Ticaret Odası devam eden pandemi sürecinde sosyal mesafe ve tedbirler kapsamında bir araya gelmeye devam ediyor.

GELİŞTİRİLEBİLECEK PROJELER GÖRÜŞÜLDÜ

Pandemi süreci boyunca yaptıkları çalışmalar ile takdir toplayan kadın icra kurulu, belirlenen gündem maddeleri ile bir araya gelerek mevcut durum değerlendirmeleri ve geliştirilebilecek çalışmalar hakkında görüştü. Körfez Belediyesi, Körfez Halk Eğtim Merkezi ve Körfez Kent Konseyi ile birlikte yürütülen süreç ile ilgili ve kadın icra kurulu olarak oda nezdinde yapılacak çalışmalar toplantıda detaylı olarak görüşüldü.

KADIN GİRİŞİMCİLİĞİNİ TEŞVİK ETME ANA GÜNDEM MADDESİ OLDU

Gerçekleştirilen toplantıda kadın icra kurulu üyeleri pandemi öncesi başlatılan Körfez ilçesinde bulunan kadınları üretime teşvik etme çalışmalarının devamlılığını sağlama noktasında fikir alışverişinde bulundular.  Ayrıca Körfez Belediyesi ile sürdürülebilecek çalışmalar ve Körfez Ticaret Odası’na kayıtlı kadın girişimcilere yönelik programların yapılması ve evlerinde el emeği ile yapılan ürünlerin satışını kolaylaştıracak çalışmaları detaylı olarak görüşüldüğü toplantının devamı proje ortakları olan Körfez Halk Eğitim Merkezi ve Körfez Kent Konseyi ile birlikte gerçekleştirilecek.

Son Güncelleme: 18.01.2021 20:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38