Körfez yarı olimpik yüzme havuzu hizmet için gün sayıyor

Körfez’e armağan edilecek tesiste çalışmalar tüm hızıyla sürüyor

Körfez yarı olimpik yüzme havuzu hizmet için gün sayıyor

Körfez’e armağan edilecek tesiste çalışmalar tüm hızıyla sürüyor

24 Şubat 2014 Pazartesi 09:55
Körfez yarı olimpik yüzme havuzu hizmet için gün sayıyor
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından kısa süre önce Körfez ilçede yapımına başlanan yarı olimpik yüzme havuzunda sona yaklaşılıyor. Tesisteki inşaat çalışmalarının önümüzdeki ay tamamlanması hedefleniyor. Gece gündüz devam eden çalışmalar tamamlandığında Körfez ilçe modern ve sağlıklı koşullarda yüzme sporunun yapılabileceği bir tesise kavuşmuş olacak.

 

HUMMALI ÇALIŞMA

Körfez Olimpik Yüzme Havuzu’nun temeli 2013 yılının son aylarında atıldı. Kısa süre içinde yükselmeye başlayan tesisteki çalışmalar adeta gece gündüz sürdü. Tüm spor branşlarına olduğu gibi yüzme branşına ve gelişimine büyük önem veren Büyükşehir Belediyesi tesisin en kısa sürede Körfez halkına kazandırılması için yoğun çaba sarf etti.

 

KABA İNŞAATI TAMAMLANDI

Büyükşehir, 7 bin 415 metrekarelik bir alanda yapımına devam edilen yarı olimpik yüzme havuzunun kaba inşaatını kısa süre önce tamamladı.

Üst kısımdaki taşıyıcıları yerleştirilirken havuzun iç döşeme çalışmaları bitirildi.  Sıva ve yalıtım işlerinin tamamlandığı tesisin giriş kısmındaki zemin mermer çalışmaları sürüyor. Pencereleri ve kapı doğramaları takılan tesis merdivenlerinin korkuları monte ediliyor. Tribün uygulamaları devam ederken elektrik tesisatı da çekilmeye başlandı.

 

MODERN SPOR KOMPLEKSİ

Körfezin altın kulaçlarına armağan edilecek Yarı Olimpik Yüzme Havuzu bodrum, zemin ve bir kattan oluşuyor. Bodrum katta 23 araçlık otopark, bay- bayan hamam, sauna, masaj odaları, ılıklık dinlenme odaları, şok duşları ve soyunma odaları ile tuvaletler yer alıyor. Tesisin birinci katında malzeme deposu ve fitness salonu ile 180 kişilik tribün yer alacak.

Son Güncelleme: 25.02.2014 15:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38