banner28

Körfez Yeni Yaşam Alanına Kavuştu

Körfez Belediyesi ve DP World işbirliği ile Çamlıtepe Mahallesine kazandırılan Dp World Dostluk Parkı coşkulu bir programla halkın hizmetine açıldı.

Körfez Yeni Yaşam Alanına Kavuştu

Körfez Belediyesi ve DP World işbirliği ile Çamlıtepe Mahallesine kazandırılan Dp World Dostluk Parkı coşkulu bir programla halkın hizmetine açıldı.

26 Mayıs 2015 Salı 12:29
Körfez Yeni Yaşam Alanına Kavuştu

Protokol Büyük İlgi Gösterdi

Sosyal, kültürel ve spor alanları ile Körfezlileri hayatın yorucu ve stresli temposundan uzaklaştırma imkanı sağlayacak “Dp World Dostluk Parkı” belediye ekiplerinin ummalı çalışmaları sonucu tamamlanarak Körfez halkının hizmetine açıldı. Düzenlenen açılış törenine Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve Eşi Bilge Baran, Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can, Emniyet Müdürü Cenk Özmen, Dp World Yarımca CEO’su Nichola Silveira, Proje Müdürü Recep Coplugil, Operasyon Müdürü Çağlar Yumak, Teknik Müdür Ayhan Karslı, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları, Siyasi Parti Temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluş Temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Dp World Dostluk Parkı Körfez’ Renk Katıyor

Birçok özelliği içerisinde barındıracak olan Dp World Dostluk Parkı, piknik yapmak isteyen Körfezlilerin yeni durağı olacak. Çocuk oyun alanları, ahşap yürüyüş yolları, yeşil alanları, ahşap oturma alanları, ateşli piknik üniteleri, kondisyon aletleri ile Dp World Dostluk Parkı Körfez’e ayrı bir renk katıyor. Renk Kuşağı yürüyüş yolu ve sevimli kahramanlarla yapılan oyun parkına mahalle sakinleri açılışta adeta akın etti.

Parkımız Halkımıza Hayırlı Olsun

Açılış konuşması için kürsüye gelen Belediye Başkanı İsmail Baran, parkın yapımında emeği geçen herkese teşekkür etti. Başkan Baran, “İlçemizin dört bir yanında ummalı bir şekilde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Aynı şekilde kısa bir süre önce yapımına başladığımız Dp World Dostluk Parkımızı yoğun çalışmalar sonucu bitirerek siz değerli halkımızın hizmetine sunduk. Ufak tefek rötuşları da ilerleyen süreçte bitirerek parkımız tamamen hazır hale gelecek” ifadelerini kullandı.

Körfez’de Yaşamaktan Onur Duyuyorum

Dp World Yarımca CEO’su Nichola Silveira ise Körfez ile bir bütün olduklarını ifade ederek, şu ifadelere yer verdi. Silveira, “Kısa bir süre önce elim bir trafik kazası sonucu yaralanan Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Denli, Fen İşleri Müdürü Mehmet Fahri Altunakar ve Belediye Personeli Ümit Küçük’e geçmiş olsun dileklerimi buradan iletmek istiyorum. Bugün burada Körfez Belediyemiz ile birlikte Körfez halkına çok güzel bir hediye sunuyoruz. El birliği ile yapımı tamamlanan parkımız gerçekten rahatça çocukların ve ailelerin eğlenebileceği bir yer haline geldi. Bu konu üzerinde hassasiyetle duran ve yapımını bu kadar kısa bir sürede bitiren Körfez Belediye Başkanımız İsmail Baran’a teşekkür ediyor, sizlerle birlikte aynı yerde yaşamaktan ve çalışmaktan onur duyuyorum” dedi.

Mahalle Sakinleri Dp World Dostluk Parkına Akın Etti

Yapılan konuşmaların ardından parkın açılışına geçen protokol üyeleri, hep birlikte Dp World Dostluk Parkının açılışını gerçekleştirdi. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve Eşi Bilge Baran, Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can, Emniyet Müdürü Cenk Özmen, Dp World Yarımca CEO’su Nichola Silveira ve protokol üyeleri hep birlikte parkı gezerek vatandaşlarla çeşitli sohbetler gerçekleştirdiler. Parkın açılmasıyla birlikte mangal yapan ve spor aletleriyle spor yapan vatandaşların yanına giden Başkan Baran, yapılan ve yapılacak olan çalışmalar hakkında vatandaşlara çeşitli bilgiler aktardı.

Başkan Baran Çocuklarla Yakından İlgilendi

Daha sonra çocuklar için ayrı yapılan futbol sahası ve basketbol sahasına giden Başkan Baran çocukların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Onlar için hazırlanan çeşitli hediyeleri teker teker elleriyle teslim eden Başkan Baran daha sonra çocuklarla birlikte kısa süreliğine çocuk olur top oynadı. Açılışa gelen davetlilere de çeşitli ikramlar ayrıca sunuldu. Daha sonra çocuklara dondurma dağıtan Başkan Baran, onlarla birlikte fotoğraf çektirerek yaşanan güzel anları ölümsüzleştirdi.

Son Güncelleme: 26.05.2015 12:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38